Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău: „Am fost amenințată, mi s-au cumpărat avocații”

De Unica.ro, pe

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au separat în vara anului 2019. Fostul cuplu are doi fii, Gabriel și Nicholas, care locuiesc în prezent în Agigea, Constanța, cu mama și cu bunica lor, mama Claudiei. Recent, în mediul online, cântăreața a făcut public un e-mail primit de la psihologul propus de Gabi Bădălău pentru a discuta cu fiii lor.

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău: „Am fost amenințată, mi s-au cumpărat avocații”

„Pot să renunț la orice, dar NICIODATĂ la copiii mei!!!! Nu voi accepta să fie supuși umilințelor vreodată de nimeni, sub pretextul că s-a avut acordul meu!”, a început Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău: „Am fost amenințată, mi s-au cumpărat avocații”

„Am fost amenințată, mi s-au cumpărat avocații, mi s-a spus că nu am nicio șansă, căci mă lupt cu o familie influentă și totuși, încă am speranța că cererea aceasta se va judeca drept și că poate lucrurile se vor încheia aici”, a continuat.

Citește și:

Cum este tratată Claudia Pătrășcanu de Gabi Bădălău în privat. Mama solistei a spus tot

Claudia Pătrășcanu, într-o relație sau nu? Ce a dezvăluit cântăreața

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se căsătoresc? „Probabil voi avea trei rochii”

„Această doamnă din imagine a fost acceptată ca și psiholog pentru copiii mei, propusă de tatăl copiilor mei. Oare cum pot instituțiile din țara noastră să accepte ca niște minori să fie supuși consultațiilor cu astfel de psihologi?!”, a mai spus.

„Vă las pe voi să trageți concluzii, ce vă inspira această doamnă?! Ce calitate poate avea această doamnă psiholog care nici nu știe să scrie, care demonstrează prin fotografii gesturi obscene sau care râde de artiștii țării noastre?!”, a încheiat.

Solista a publicat trei fotografii cu doamna psiholog în care i-a acoperit chipul și o imagine cu e-mailul primit de la aceasta: „Buna ziua, Aveti în attach convocatorul pentru dosarul *** Prima intalnire va vâfi pe data de *** Daca aveti intrebari nu ezitati să mi-le adresați”.

Restul imaginilor postate de Claudia le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!