Cine sunt părinții Iuliei Albu. „Mi i-aș dori aproape, chiar dacă nu aplaudă alegerile pe care le fac” / Galerie foto

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 29 noiembrie 2023, 17:58

Iulia Albu nu a avut o relație foarte bine sudată cu părinții săi. Criticul de modă a recunoscut de multe ori că le duce dorul. Aceștia și-ar fi dorit ca Iulia Albu să îmbrățișeze o carieră în avocatură și să nu se căsătorească cu Mihai Albu.

Cu toate astea, la un moment dat, când trecea prin anumite probe la America Express, sezonul șase, iar acestea erau difuzate la Antena 1, Iulia Albu a primit un telefon de la mama sa, care a felicitat-o. A fost pentru prima oară când femeia a avut o astfel de reacție de când ea apare pe sticlă. Cine sunt părinții Iuliei Albu?

Cine sunt părinții Iuliei Albu, concurentă la America Express 2023

„Sunt Iulia Albu și nu-mi este frică să recunosc că părinții nu sunt mândri de mine. Acesta este probabil un gând cu care va trebui să trăiesc toată viața. Sunt Iulia Albu și mi i-aș dori aproape, chiar dacă nu aplaudă alegerile pe care le fac. Cred că nimic și nimeni pe această lume nu ar trebui să te țină departe de ceea ce iubești. Și îmi asum. Sunt Iulia Albu și în acest Crăciun îmi doresc să-mi îmbrățișez părinții”, mărturisea Iulia Albu, pe o rețea de socializare, în urmă cu ceva timp.

Părinții Iuliei Albu nu au venit la nunta ei cu Mihai

Criticul de modă a recunoscut că principalul motiv de dispută cu părinții a fost căsătoria ei cu MIihai Albu. „Părinţii mei s-au îndepărtat foarte mult de mine, ca urmare a căsătoriei mele cu Mihai. Ei nu au fost niciodată de-acord, nici nu au vrut să vină la nuntă, în primul rând, din cauza diferenţei de vârstă dintre noi, aproape 19 ani, dar au fost mult mai multe probleme. Toată lumea are impresia că eu am fost căsătorită cu un milionar, dar eu am fost căsătorită cu un om normal, cu nişte venituri mai mult decât modeste.

Nu că părinţii mei şi-au dorit să mă căsătoresc cu cineva pentru bani, dar cu siguranţă şi-au dorit altceva pentru mine. Şi acum îi înţeleg, pentru că şi eu mi-aş dori altceva pentru copilul meu. Mihai e un om foarte OK, dar nu era pentru mine. Ne-am iubit, pentru că de aceea ne-am şi căsătorit. Dar, probabil că dacă nu s-ar fi opus atât de mult, nici nu aş fi mers până la capăt”, s-a destăinuit Iulia Albu, conform Retetesivedete.ro

Iulia Albu: „Plimbările cu tatăl meu, cu barca, rămân printre cele mai dragi amintiri”

”În urmă cu trei ani, de 1 decembrie, vedeta spunea că cel mai mult îi lipsesc părinții și admitea că amintirile cu tatăl ei sunt neprețuite. “Astăzi, de 1 decembrie, cel mai mult îmi lipsesc părinții mei. Aici, în Parcul Moghioroș, cu tata. În una dintre zilele acelea era să mă inec în lacul de acolo. Totuși, plimbările cu tatăl meu, cu barca, rămân printre cele mai dragi amintiri”, a transmis Iulia Albu atunci, pe rețelele de socializare.

Criticul de modă și-a amintit, la un moment dat, care a fost cel mai urât cadou primit de la părinți.
“Am primit două perechi de pijamale şi am fost foarte supărată, nu mi-au plăcut deloc. Părinţii mi-au spus că a fost un moment care m-a marcat. Drept dovadă, nici azi nu port pijamale când dorm, hahaha. Ce port? Asta nu pot să spun”, mărturisea ea.

Citeşte și: Dani Oțil a răbufnit înainte de 1 Decembrie, Ziua Națională a României: „Avea tata o vorbă…”

Citeşte și: Lora și-a luat teren pentru casă și face planuri pentru nunta cu Ionuț Ghenu: „A apărut ca prin minune”

Citeşte și: Tudor Chirilă, despre parada de Ziua Națională. Antrenorul de la Vocea României și-a exprimat nemulțumirea: „E pentru hoți”

Citeşte și: Cătălin Bordea, dezvăluiri cu lacrimi în ochi, despre divorțul de Livia: „Mi-a jurat că nu e nimic între ei” / Video

Ce mesaj a primit Iulia Albu de la mama ei după competiția America Express, sezonul șase

Iulia Albu a recunoscut că după competiția America Express a fost sunată de mama sa, care fusese impresionată de felul în care se comportase la una dintre probe și o felicita.

“După această emisiune a fost pentru prima oară de când lucrez eu în televiziune și m-a sunat mama să-mi zică: „Bravo, ești chiar foarte tare fata mea!”

Părinții mei care nu se regăsesc deloc în chestia asta și sunt foarte triști că am renunțat la avocatură pentru modă, deci chiar a fost foarte tare când m-au sunat”, a spus Iulia Albu, în cadrul emisiunii Asia mai Târziu, de pe YouTube.

Vedeta a moștenit de la mama sa și calitățile fizice, cea care i-a dat viață fiind o femeie la fel de frumoasă.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter