Cine este Joaquin Bonilla de la America Express 2023. Are o afacere de succes în România, unde s-a stabilit în urmă cu 20 de ani

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 17 ianuarie 2023, 17:42

Joaquin Bonilla de la America Express 2023 este din Mexic, dar s-a stabilit în România în urmă cu mai bine de 20 de ani. Pe Drumul Aurului, acesta va avea ocazia să ajungă din nou în țara de origine. În emisiunea de la Antena 1, Joaquin Bonilla face echipă cu stilistul Ovidiu Buta.

Joaquin Bonilla de la America Express 2023 este unul dintre concurenții care au acceptat provocarea de a participa la cel mai greu reality show din România. Acesta se va lupta pentru marele premiu împreună cu colegul lui de echipă, stilistul Ovidiu Buta. Cei doi au plecat pe Drumul Aurului cu un mare avantaj: Mexic este țara de origine a lui Joaquin.

Traseul va mai străbate alte două țări: Guatemala și Columbia. În total, vor fi peste 7000 de kilometri de parcurs pentru a ajunge la marele premiu.

Cine este Joaquin Bonilla de la America Express 2023. Are o afacere de succes în România, unde s-a stabilit în urmă cu 20 de aniIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta se vor înfrunta cu alte opt echipe, printre care se numără Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda. Vor mai participa Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Jean Gavril și fratele lui Dinu. Ceilalți concurenți sunt gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, Bie Adam și mama ei, Mihaela.

Citește și: Premiera America Express 2023. Măsuri de securitate sporite pentru vedete, pe Drumul Aurului

Cine este Joaquin Bonilla de la America Express 2023

Joaquin Bonilla de la America Express 2023 s-a născut în Ciudad de Mexico, în urmă cu 52 de ani. Mama lui este mexicancă, iar tatăl este din Costa Rica. Părinții lui s-au despărțit din cauza unor probleme financiare și are două surori vitrege din partea tatălui. Joaquin Bonilla a absolvit Universitatea Autonomă Metropolitană din Mexic, în perioada anilor 2000. În prezent este Executive Creative Director și Managing Partner la una dintre cele mai importante companii de advertising și PR din țara noastră.

Încă de pe vremea când era în facultate a decis să urmeze o carieră artistică și primul pas a fost să predea design grafic. A reușit, de asemenea, să se angaje la o prestigioasă agenție de publicitate din Mexic. A avansat rapid în domeniu și a reușit să devină director de creație.

Joaquin Bonilla are o afacere de succes în România

Parcursul profesional l-a adus pe Joaquin Bonilla în România în urmă cu mai bine de 20 de ani, unde se căuta un director de creație cu experiență internațională.

Joaquin de la America Express 2023 s-a stabilit în București și și-a creat propriul brand. A început să lucreze cu unele dintre cele mai cunoscute și importante companii din industria FMCG. Campaniile sale publicitare, de la mașini, alcool, companii aeriene, produse de beauty, bijuterii, inclusiv mâncare de căței, s-au bucurat de un mare succes, potrivit stiridirecte.ro.

De asemenea, a organizat evenimente, precum lansări și petreceri pentru branduri de lux în România.

Citește și: Diana Bulimar și Larisa Iordache, mărturisiri de pe Drumul Aurului: ”Experiențele de la America Express ne-au șocat”

Joaquin Bonilla va face echipă cu Ovidiu Buta la America Express 2023

Joaquin Bonilla de la America Express 2023 va face echipă pe Drumul Aurului cu stilistul Ovidiu Buta.

Chiar dacă este originar din Mexic și credea că este pregătit pentru a-și revedea locurile natale, Joaquin Bonilla a mărturisit că întreaga experiență l-a luat prin surprindere.

„Am descoperit lucruri care nu știam că există. Niște locuri despre care n-am auzit în viața mea! Acum, ca mexican, nu am niciun prieten sau rude care au văzut ce am văzut eu în Mexic!”, a declarat Joaquin Bonilla de la America Express 2023 .

Singurele momente de răgaz în competiție au fost cele în care prindeau transport și puteau să stea liniștiți, să admire peisajul, să se relaxeze.

„America Express ne-a antrenat foarte bine. Eu nu mai credeam că la vârsta mea pot să învăț atâtea lucruri noi. Pentru mine, pe Drumul Aurului, locul favorit a devenit pickup truck-ul. Într-o camionetă sunt singurele momente în care pot să privesc în stânga și-n dreapta și să admir peisajul, în timp ce stau cu picioarele întinse și mă și odihnesc, dacă nu sunt depozitate pe-acolo vreun cauciuc ori bagaje”, a mai povestit Joaquin Bonilla, despre experiența de la America Express.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!