America Express 2023. Puya și Melinda, surprinși de provocări: „Faci lucruri pe care nu le-ai face niciodată!”

De Raluca Vițu, pe

America Express – Drumul Aurului începe la Antena 1 peste trei zile, duminică, 15 ianuarie, la ora 20:00.

Aventura supremă, care poartă 9 echipe de vedete pe un traseu încărcat de adrenalină și misiuni ce par imposibile, vine la Antena 1 cu o premieră maraton: duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 16, 17 și 18 ianuarie, de la 20:30.

America Express – Drumul Aurului, o aventură de neratat

Telespectatorii vor urmări experiența memorabilă a concurenților de-a lungul a peste 7.000 de kilometri, prin Mexic, Guatemala și Columbia.

America Express 2023. Puya și Melinda, surprinși de provocări: "Faci lucruri pe care nu le-ai face niciodată!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Pe Drumul Aurului pornesc și Puya, împreună cu soția lui, Melinda. Cei doi parteneri, care au un mariaj de 12 ani și sunt părinții a trei fete, mărturisesc că au intrat în această competiție cu convingerea că… provocările vor fi mai ușoare! Dar experiența de la fața locului i-a surprins.

Citeşte şi: Premiera America Express 2023. Măsuri de securitate sporite pentru vedete, pe Drumul Aurului

”E mult mai greu decât ne așteptam! Chiar și faptul că schimbi atâtea locuri și atâția oameni într-o singură zi te zăpăcește. Mă simt ca un omuleț dintr-un joc pe computer. Dar, în același timp, faptul că vezi atâtea locuri noi face parte din frumusețea acestei experiențe.

„Acum am văzut și noi cum e, n-o să mai comentez niciodată!”

Cam 70% din locurile pe care le-am văzut sunt superbe – și ca arhitectură. Străzile arată într-un anumit fel, parcă sunt oprite în timp, zici că acum au plecat conchistadorii de-acolo. Plus că oamenii sunt foarte de treabă. Nu mă așteptam să fie așa”, a declarat Puya.

”Și eu am crezut că e mai ușor. Când priveam emisiunea la televizor, uneori mai comentam despre cei care nu se descurcau așa bine. Acum am văzut și noi cum e, n-o să mai comentez niciodată.

E greu, dar e frumos. E o aventură cu mult suspans. Îmi plac misiunile, sunt foarte bine puse la punct… Tot ce se întâmplă este, într-adevăr, o experiență în care ajungi să faci niște lucruri pe care nu le-ai face niciodată”, a adăugat Melinda.

Citeşte şi: Avantajul pe care îl au Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla în cursa de la America Express

Cât privește cele mai grele provocări cu care s-au confruntat, Puya a spus:

”Toată lumea are grija cazării. E destul de greu să convingi un om să te primească la el în casă. Dar și la autostop e foarte problematic, mai ales dacă ai de parcurs 100 de kilometri, e foarte greu de găsit un șofer care să te ducă fix acolo unde vrei tu.

Citeşte şi: Unde au plecat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, înainte de premiera „America Express”. Imagini din vacanța exotică

Unde mai pui că trebuie să sari peste niște orașe care sunt periculoase: nu trece pe acolo, nu te caza dincolo, că acolo a fost omorât un om. Deci trebuie să facem un slalom printre pericole. Să-ți spună cineva că nu e bine să ieși după 8 seara din casă, asta spune ceva despre situația de aici”.

Misiunile pentru concurenți sunt adaptate culturii locale

Întregul mix de peisaje, povești ale localnicilor, tradiții, pericole, provocări lansate de Irina Fodor, momente de extaz, dar și de slăbiciune ale concurenților, nervi întinși la maximum și suspans va fi descoperit de telespectatori începând de duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00.

Misiunile pe care concurenții trebuie să le îndeplinească în acest sezon sunt adaptate culturii locale și zonelor prin care aceștia vor ajunge.

Ca până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă. Ce se întâmplă în spatele unei producții de o asemenea amploare, telespectatorii vor vedea în continuare, la finalul fiecărui episod de miercuri seara, în Jurnal de America Express, pe Antena 1.

Foto – PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!