Cine e Răzvan Danciu de la Survivor România 2023. Ce medie a avut „războinicul” la BAC

De Ovidiu Cojocaru, pe

Răzvan Danciu este unul dintre concurenții Survivor România 2023. La doar 20 de ani, fiind și cel mai tânăr participant al emisiunii-concurs de la PRO TV, „războinicul” luptă pentru a ajunge cât mai aproape de marele premiu.

Răzvan Danciu a acceptat propunerea de a pleca în aventura din Republica Dominicană și face astfel parte din cei 12 „Razboinici” de la Survivor România 2023.

Cine e Răzvan Danciu de la Survivor România

Răzvan Danciu s-a născut în localitatea Gălăuțaș-Pârău din județul Mureș. S-a mutat însă de ceva timp în capitală, acolo unde studiază la Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

Cine e Răzvan Danciu de la Survivor România 2023. Ce medie a avut „războinicul” la BACIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Pentru el admiterea nu a fost deloc una complicată, cu atât mai mult cu cât media finală la examenul de Bacalaureat a fost 10. Complicate i se par însă unele lucruri pe care va fi nevoit să le înfrunte în reality-showul de la PRO TV.

Înainte de plecarea în Republica Dominicană, Răzvan Danciu spunea că „Să dormim pe scândură, fără confortul unui pat. Îmi imaginez cum ne va ploua, deci va fi destul de greu. Cea mai mare frică este de a pierde multe jocuri de recompensă și de comunicare. Nu contează dacă e lupta mea sau nu: eu tot câștig. Îmi doresc să reprezint cât mai multă lume”, a spus tânărul pentru protv.ro.

Citește și: Cine este Maria Lungu de la Survivor România 2023. „Războinica” a avut o relație cu fratele Alinei Eremia

Când este difuzată emisiunea Survivor România 2023

Survivor România 2023 este un reality-show de supraviețuire românesc bazat pe formatul internațional Survivor. Programul a debutat pe 18 ianuarie 2020 și a fost difuzat timp de două sezoane (2020 – 2021) la Kanal D, unde a fost prezentat de Dan Cruceru.

Citeşte și: Cine este Dan Ursa de la Survivor România 2023. Cum arată soția concurentului din echipa „Războinicilor”

Începând din ianuarie 2022, odată cu sezonul trei, show-ul a fost preluat și difuzat în România de PRO TV.Sezonul 4, Survivor România 2023, a avut premiera pe 9 ianuarie 2023.

Showul este găzduit de Daniel Pavel și are un premiu în valoare de 100.000 de Euro. Reality-showl va fi difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30 pe PRO TV.

Concurenții de la Survivor România 2023

Răzvan Danciu de la Survivor România 2023, printre cei 24 de concurenți, în lupta pentru trofeu. 12 fete și 12 băieți au spus da provocării inegalabile de a face parte din emisiunea-concurs de la PRO TV.

Iată cine sunt faimoșii și războinicii care participă în cel de-al treilea sezon al Survivor România 2023.

Echipa Faimoșilor: Carmen Grebenișan, Jorge, Ada Dumitru, Ionuț Iftimoaie, Remus Bonoiu, Bianca Patrichi, DOC, Vica Blochina, Sebastian Dobrincu și Ștefania Stănilă.

Echipa Războinicilor: Alin Chirilă , Alexandra Porkolab, Robert Moscalu, Lucianna Vagneti, Dan Ursa, Maria Lungu, Andrei Krişan, Daria Chiper, Răzvan Danciu. Andreea Moromete, Andrei Neagu și Codruţa Began.

Sursă fotografii: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!