Pe cine a chemat Marius Moga la el, în miez de noapte

De Libertatea.ro pe

După despărţirea de Iulia Vântur, lui Marius Moga nu i-a mai vibrat inima pentru nici o femeie. Însă, cea care i-a atras serios atenţia e Ştefania Udrea, fost fotomodel, care cântă dumnezeieşte la nai. Mai nimeni nu ştie însă că Marius e cel care a invitat-o pe brunetă să cânte pe scena show-ului “Vocea României”, în afara concursului.
Ştefania Udrea, Lally pe numele ei de scenă, arată beton, are dimensiunile ideale (90-60-90 cm), cântă uluitor la nai şi, culmea, e şi foarte modestă.

Toate aceste calităţi la un loc i-au trezit interesul lui Marius Moga, care, după ce a ascultat-o prima oară, nu şi-a mai putut lua gândul de la bruneta cu trup de sirenă.

Ca întreaga ţară să afle de existenţa ei, lui Moga i-a venit geniala idee de a o lansa în cadrul emisiunii „Vocea României” (PRO TV), unde el este jurat.
Dar nu în calitate de concurentă, ci doar ca instrumentistă pentru piesa „La mulţi ani”, interpretată de What’s Up feat De Moga Music.
Cum „micului Mozart” i-a venit ideea cam târziu, el a chemat-o pe brunetă în miez de noapte, în studioul lui, ca să înregistreze piesa cu pricina.
Citeşte mai multe despre Marius Moga şi Ştefania Udrea pe Libertatea.ro
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro