Chuck Norris are o fiică dintr-o relație extraconjugală, despre care nu a știut timp de 26 de ani

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 09 decembrie 2022, 16:39

Chuck Norris (82 de ani) are o fată care nu a știut, timp de 26 ani, cine este tatăl său sau că el are un nume sonor în lumea cinematografiei și a showbiz-ului internațional.

Această poveste este puternică și plină de inspirație, deoarece arată dragostea unui tată de a-și îndrepta greșelile din trecut și de a face ceea ce trebuie, indiferent de cost. Chuck Norris nu a știut despre fiica sa Dina timp de peste două decenii.

Chuck și mama Dinei nu au fost căsătoriți niciodată

Dina Norris, pe numele real Dianna Di Ciolli, s-a născut în 1963, dintr-o relație extraconjugală a celebrului actor cu o femeie pe nume Johanna.

Chuck Norris are o fiică dintr-o relație extraconjugală despre care nu a știut timp de 26 de aniIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)
Chuck Norris are o fiică dintr-o relație extraconjugală, despre care nu a știut timp de 26 de ani

Chuck și mama Dinei nu au fost căsătoriți niciodată, ci au avut o aventură în 1962, pe când actorul finalizase serviciile militare americane și era așteptat acasă, în Los Angeles, de prima sa soție, Dianne Kay Holechek. După aventură, actorul s-a simțit vinovat că și-a înșelat soția și a renunțat la Johanna. În urma scurtei lor relații, Johanna a aflat că este însărcinată, dar a și descoperit că Chuck era căsătorit și aștepta și el un copil. Așa că a decis să-și crească singură fiica.

La scurt timp după ce Dina s-a născut, Johanna s-a căsătorit, iar fata a crescut cu impresia că tatăl vitreg este cel biologic.

Pe când avea 16 ani, Dina a tras cu urechea la o conversație pe care mama ei, Johanna, o avea cu o prietenă. În timpul acelei discuții, Dina a fost uluită să afle că Chuck Norris era tatăl ei. Abia atunci a aflat Dina adevărul despre tatăl său natural.

Scrisoarea care i-a schimbat viața lui Chuck Norris

Citeşte şi: Chuck Norris acuză companiile de medicamente că i-au otrăvit soția în timpul unui RMN

Citeşte şi: Cum arată soția lui Chuck Norris, femeia care i-a dăruit doi copii

Citeşte şi: „A fost dragostea vieții mele!”. Kirstie Alley și John Travolta, o poveste ca în filme, fără final fericit

Citeşte şi: Actrița Toni Collette divorțează de soț, după ce paparazzii l-au surprins în brațele altei femei. Cei doi erau căsătoriți de 20 de ani

În 1991, Chuck a primit o scrisoare neobișnuită și neașteptată în care era  informat că este tatăl unei tinere, pe nume Dina.

Fiica lui Chuck Norris, Dina, i-a scris nu pentru că ar fi avut nevoie de bani sau faimă, ci doar pentru că a vrut să-și cunoască tatăl biologic. Dina i-a explicat actorului întreaga poveste și i-a spus că nu este obligat să o vadă, dacă nu-și dorește. Dar Chuck Norris a luat imediat legătura cu Johanna pentru a-și cunoaște fiica.

„Dumnezeu are un plan și un scop pentru fiecare dintre noi”

Chuck a acceptat-o instant pe fată, fără să facă un test ADN, doar precizând că și-a amintit de momentul în care a fost cu Johanna și, cel mai probabil, Dina este cu adevărat fiica sa.

Când a văzut-o prima oară, actorul a spus că a simțit că o știe de o viață întreagă.

S-ar putea să existe părinți nelegitimi în lume. Știu pentru că am fost unul, dar nu există copii nelegitimi. Dumnezeu are un plan și un scop pentru fiecare dintre noi – declara Norris , în trecut, potrivit presei internaționale.

După acea întâlnire, Chuck și Dina au rămas în relații apropiate, iar familia actorului, soția și cei patru copii ai lor – Mike, Eric, Danielle Kelley și Dakota Alan, au primit-o cu brațele deschise.

Dina Norris s-a căsătorit cu Damien Di Ciolli și au împreună doi băieți – Dante și Elijah și o fată, Gabrielle.

Foto – Facebook / Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!