Cum arată soția lui Chuck Norris, femeia care i-a dăruit doi copii

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 19 noiembrie 2018, 15:56
Toată lumea îl cunoaște pe Chuck Norris, dar nu mulți o știu pe soția acestuia, Gena O`Kelley, femeia care i-a dăruit actorului doi copii. Cei doi au trecut împreună prin momente dificile, în urmă cu câțiva ani, după ce Gena ar fi fost otrăvită.

O`Kelley a fost la un pas de moarte în anul 2013, după ce, spune ea, a fost otrăvită cu medicamente.

De atunci, cei doi se află în process cu peste 10 companii farmaceutice pe care le acuză că vând medicamente ce au în compoziție substanțe dăunătoare organismului uman.

Cum arată soția lui Chuck Norris, femeia care i-a dăruit doi copii

Gena și Chuck au solicitat în instanță daune de 10 milioane dolari.

După ce s-ar fi intoxicat cu substanțe chimice folosite în tomografiile prin rezonanță magnetică ce i-au fost făcute pentru artrita reumatoidă de care suferă, soția lui Norris a rămas cu dureri cumplite.

Am renunțat la cariera actoricească pentru a avea grijă de Gena, toată viața mea gravitează acum în jurul menținerii ei în viață. Cred că această problemă este extrem de importantă”, a declarat Chuck Norris pentru Good Health.

Gena, despre drama prin care a trecut

Era ca și cum tot corpul meu ar fi luat foc, ar fi trecut prin acid. Am simțit întâi arsura izolat, apoi s-a extins. Am rămas în pat timp de cinci luni, fiind supravegheată non stop de o asistentă medicală”, a povestit O`Kelley.

M-am rugat să supraviețuiesc și să pot să îmi cresc copiii. Am suferit problem serioase la creier: nu mai puteam să gândesc, nu reușeam să articulez cuvinte. Memoria mă lăsa”, a explicate a.

Povestea de dragoste dintre Chuck Norris și Gena O`Kelley

Chuck Norris și Gena O`Kelley sunt căsătoritți în anul 1998. Cei doi au împreună doi copii gemeni, ce s-au născut în anul 2001.

Între cei doi există o diferență de vârstă de 23 de ani.

Cum arată soția lui Chuck Norris, femeia care i-a dăruit doi copii

Gena, fost ajutor de şerif în Texas, este o fire aprigă, conform soţului ei.

Mi-a spus clar că vrea să fim împreună când vom sărbători 50 de ani de căsnicie. A fost un ordin, de fapt. Eu voi avea vreo 108 ani, dar voi fi acolo, a mărturisit starul în anul 2016.

În 2010, Norris, pe numele său adevărat Carlos Ray Norris, a renunțat la actorie și a devenit, din 2010, pastor și polițist texan.

Citește și: Michael Buble a primit o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame 

Citește și: Shakira a izbucnit în lacrimi pe scenă VIDEO 

Sursă foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!