Povestea impresionantă de dragoste dintre actorul Christopher Reeve din „Superman” și soția lui, Dana

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 07 iunie 2022, 15:22

Christopher Reeve (n. 1952 – d. 2004) și Dana Morosini (n. 1961 – d. 2006) s-au cunoscut în anul 1987 și au fost căsătoriți timp de 12 ani, din 1992 până în 2004, când protagonistul francizei „Superman” (1978 – 1987) s-a stins din viață.

Povestea impresionantă de dragoste dintre actorul Christopher Reeve din „Superman” și soția lui, Dana

Actorul s-a îndrăgostit de Dana privind-o interpretând piesa „The Music That Makes Me Dance” pe scena teatrului, într-o rochie cu umerii goi. S-au căsătorit în 1992, după 5 ani de relație, și au avut împreună un fiu, Will. Dintr-o fostă relație, actorul a mai avut alți doi fii, Matthew și Alexander.

În ciuda succesului cunoscut în rolul lui „Superman”, Christopher a întâmpinat dificultăți în obținerea altor roluri. Între timp, actorul își cultiva pasiunea pentru echitație. În 1995, Christopher a căzut de pe cal, rămânând paralizat de la gât în jos pentru tot restul vieții.

Povestea impresionantă de dragoste dintre actorul Christopher Reeve din „Superman” și soția lui, Dana

Rănile actorului au fost atât de grave încât mama lui a implorat medicii să-l deconecteze de la aparate. La rândul său, Christopher a cerut să fie lăsat să se odihnească în pace, înainte de a deveni o povară pentru familia sa.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Soția actorului Alexander Ludwing din serialul „Vikings”, a treia sarcină pierdută

Cum a reușit John Travolta să depășească decesul primului fiu

Cannes 2022: Georgina Rodriguez, într-o rochie mulată, la doar o lună după ce a născut gemeni

Dana i-a spus că îi va fi alături pentru tot restul vieții, oricare va fi decizia lui. „Ești același tu și te iubesc”, i-a spus. În săptămânile în care a fost internat în spital, Dana a condus zi de zi timp de 3 ore pentru a-i fi alături.

Tânăra a renunțat la cariera în actorie pentru a avea grijă de Christopher și de fiul lor. Cu ajutorul Danei, actorul a trăit 9 ani în scaun cu rotile. Nu a reușit să meargă din nou, însă a avut progrese notabile. În ciuda condiției sale, și-a continuat cariera artistică și s-a implicat activ în susținerea persoanelor cu dizabilități similare.

Actorul a murit în 2004, din cauza unei infecții. După doar 10 luni de la moartea lui Christopher, Dana a anunțat că suferea de cancer pulmonar. „Am fost căsătorită cu un bărbat care nu a renunțat niciodată. M-a învățat atât de multe despre curaj și despre a merge mai departe. Mi-a fost cu adevărat alături”, declara Dana la vremea aceea.

Din nefericire, actrița s-a stins din viață în 2006, lăsându-l pe Will orfan la doar 13 ani.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!