Celebrități care suferă de boli grave

De Adina Radu, pe Ultimul update Luni, 14 octombrie 2019, 16:46

Multe vedete suferă în tăcere sau aleg să fie avocații celor care suferă de aceleași boli cu ei. Unele celebrități suferă chiar de boli grave.

  1. Toni Braxton

Cântăreața suferă de lupus, o boală autoimună care afectează inima, ficatul, plămânii și creierul. Lupusul este o boală greu de diagnosticat datorită simptomelor diverse pe care le are.

Toni a dat vina pe această boală atunci când a fost nevoită să declare falimentul personal.

  1. Morgan Freeman

Actorul a fost implicat într-un accident auto în 2008 care l-a lăsat cu mâna stângă complet paralizată. Freeman poartă deseori o mânușă de protecție care să-l ajute în circulația sângelui în mâna afectată.

Activitățile preferate ale actorului au avut de suferit în urma acestei afecțiuni. Freeman nu mai poate pilota avioane, hobby pe care îl avea din anii 60.

  1. Tom Hanks

Iubitul actor din Forrest Gump, suferă de diabet de tip 2. Actorul ține regim și face constant sport pentru ca boala lui să nu evolueze. Tom Hanks glumește mereu pe seama bolii sale spunând că pizza este una dintre cele mai minunate lucruri inventate, dar pentru el este diabolic de periculoasă.

  1. Halle Berry

Halle Berry a fost diagnosticată cu diabet de tip 1 încă de la vârsta de 22 de ani. Boala este considerată de Berry ca fiind un dar, aceasta a făcut-o mai puternică.

  1. Kim Kardashian

Vedeta reality show-ului Keeping with the Kardashians suferă de psoriazis. Această boală constă în faptul că sistemul imunitar atacă celulele pielii ducând la uscarea și înroșirea pielii. Pentru o vedetă care trăiește din felul în care arată, acest diagnostic nu i-a picat prea bine.

  1. Michael J. Fox

Actorul din Back to the Future a dezvăluit în 1991 că suferă de boala Parkinson. Fox s-a angajat să fie avocatul celor ce suferă de această boală și să strângă bani pentru găsirea unui tratament. Actorului i s-a îndepărtat o parte din talamus.

Sursa foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!