Ce spune Andreea Esca despre dezinvoltura și popularitatea Alexiei Eram în mediul online

De Unica.ro, pe

În ulima perioadă, Alexia Eram (21 de ani), fiica Andreei Esca (49 de ani) și a lui Alexandre Eram (52 de ani), a devenit din ce în ce mai lipsită de inhibiții în mediul online. Tânăra se bucură de o mare popularitate în rândul internauților și este foarte activă pe rețelele de socializare.

Alexia postează pe conturile sale sociale fotografii în posturi dezinvolte, excentrice, iar aceste lucruri au stârnit un val de critici din partea unor internauți care nu sunt de acord cu felul în care se prezintă.

Dar oare Andreea Esca ce părere are despre popularitatea fiicei ei din mediul online?

Ce spune Andreea Esca despre dezinvoltura și popularitatea Alexiei Eram în mediul online

Celebra prezentatoare a buletinului de știri de la Pro TV a vorbit, în cadrul unui interviu acordat publicației ego.ro, despre acest subiect și a spus că o susține în tot ceea ce face și se bucură pentru ea.

Actorul George Piștereanu s-a căsătorit în Las Vegas

Citeşte întreaga ştire: Actorul George Piștereanu s-a căsătorit în Las VegasPentru mine este cumva ceva normal, prin prisma faptului că a fost în familia aceasta în care eu am fost persoană publică, nu a fost ceva nou pentru ea. Cred că foarte mulți copii care au părinți medici, devin medici, iar foarte mulți copii, care au părinți avocați, devin avocați. Cumva, nu este o surpriză, dar mă bucur că ea face cu plăcere acest lucru, că e fericită. Până la urmă, trebuie să facă ceva ce îi face plăcere – a precizat Andreea Esca.

Citeşte şi: Actorul George Piștereanu s-a căsătorit în Las Vegas

Citeşte şi: Ce părere are Monica Gabor despre afacerile surorii ei, Ramona, din Dubai

Citeşte şi: Adrian Alexandrov, după condamnarea Elenei Udrea: „Ați luat abuziv mama de lângă copilul ei!”

Citeşte şi: Cum și-a pierdut Sofia Vicoveanca soțul. „Nu am vrut să i se facă autopsie. Nu era cazul să-l mai taie”

Vedeta de la Pro TV a mai spus că tot ce poate face pentru a-și proteja fata este să o învețe lucrurile pe care le știe ea pentru ca mai apoi Alexia să aibă singură posibilitatea de a alege ce vrea să facă în viață.

Aș vrea să o protejez de tot ce e rău, dar, atâta vreme cât îți alegi o profesie publică, are avantaje și dezavantaje și trebuie să fii obișnuit și să știi de la început în ce te bagi. Eu, din păcate, nu pot să o protejez de nimic, pot doar să îi spun ce am învățat până la această vârstă, mai departe e alegerea ei -aa mai adăugat Andreea Esca, conform sursei citate mai sus.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!