Alexia Eram, din ce în ce mai dezinvoltă în mediul online

De Unica.ro, pe

Alexia Eram (21 de ani) se află în prezent în Dubai, de unde, zilele trecute, a publicat mai multe fotografii surprinse într-un club. În imagini, creatoarea de conținut poartă un body alb ușor transparent, jeanși cu aplicații colorate, saboți verde neon Bottega Veneta și o poșetă Prada bleu.

Alexia Eram, din ce în ce mai dezinvoltă în mediul online

Mulți dintre urmăritorii de pe Instagram i-au apreciat dezinvoltură, în timp ce alții au criticat-o pentru decizia de a nu purta sutien. „Urât.. nu ți-ai pus și tu un sutien…; Arăți foarte bine, dar ești mult prea deșteaptă ca să te îmbraci așa, nu îți trebuie; Mândră trebuie să fie mama ta!!! Ești o lady 😢”, au fost câteva dintre reacțiile negative.

„Ce curaj să te expui așa!!! Nu trebuie să fii perfectă, dar totuși, ai nevoie de curaj… părinții tăi sunt persoane publice și tu, totuși, nu ții cont de acest lucru și ne arăți cât de sexy ești!! Eu nu te știu altfel decât așa! N-ai făcut nimic lăudabil în toată viața ta, decât că ai cheltuit și cam atât… în rest, ai escaladat pe numele părinților tăi și atât! Nu știu, o fi bine, o fi rău… în tot cazul, ai nevoie de o anumită stare de confort ca să faci așa ceva. Bravo că poți! 👏👏👏… arăți și bine! ❤️”, a mai scris cineva.

Alexia Eram, din ce în ce mai dezinvoltă în mediul online

O altă urmăritoare a replicat: „Eu zic să-ți vezi de treaba ta și să nu mai comentezi de oameni pe Internet. Face ce vrea cu viața ei. Există unfollow, block. E vina ei că s-a născut într-o familie mare? Acum că e fata lui Esca vrei să stea îmbrăcată numai în măicuță ca să nu mai comenteze oameni ca tine sau cum? Cheltuie cât vrea, se îmbracă cum vrea”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Videoclip adorabil cu fiica Andreei Esca din copilărie. Alexia Eram a împlinit 21 de ani

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, și-a cumpărat primul apartament. Cum arată imobilul?

Alexia Eram, despre relația cu Mario Fresh: „Iubesc și îmi place să primesc iubire”

Alexia se află în Dubai cu iubitul ei, solistul Mario Fresh (22 de ani). Perechea s-a cunoscut în vara anului 2015, la aniversarea Alexiei, și formează un cuplu din 2016.

Alexia Eram, despre presiunea faptului că este fiica Andreei Esca: „E super greu”

În vara anului 2021, invitată în podcastul „Seencer”, găzduit de Laura Giurcanu, Alexia a vorbit, printre multe altele, și despre presiunea pe care o resimte știind că este fiica Andreei Esca.

„Pe de o parte este un lucru bun, pentru că m-a ajutat în ce fac eu acum. Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca. Dar, pe de o parte știu că, dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut real ceva interesant, chiar dacă aș fi fost fiica Andreei Esca, oamenii nu erau obligați să-mi urmărească activitatea”, a explicat.

„Pe de altă parte, da, e super greu, pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca, orice aș face. Poate nu neapărat pentru generația asta, dar celelalte generații mă asociază doar cu fiica Andreei Esca. Trebuie să am grijă la tot ce fac, pentru că știți că mama are o imagine super curată”, a continuat.

„Încerc să am grijă la tot ce fac, la toate pozele pe care le postez, tot conținutul meu din social media. Nu pot să fiu la fel de liberă cum sunt alți creatori de conținut. Oricum nu aș fi făcut mari chestii. Pur și simplu trebuie să am grijă la ce postez și la cum vorbesc, pentru că știi cum se preia orice. Mama, până acum, nu a prea avut nimic în presă așa mai negativ, să zicem”, a mai spus Alexia Eram atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!