Cum și-a pierdut Sofia Vicoveanca soțul. „Nu am vrut să i se facă autopsie. Nu era cazul să-l mai taie”

De Unica.ro, pe

Sofia Vicoveanca (80 de ani) a vorbit recent despre unul dintre cele mai grele momente trăite până acum, pierdera soțului.

Îndrăgita interpetă de muzică populară a fost căsătorită cu ziaristul sucevean Victor Micu. El a lucrat timp de peste 40 de ani la ziarul Zori noi din Suceava. Împreună, cei doi au un fiu, Vlad Micu. Victor Micu a decedat în aprilie 2001, la vârsta de 70 de ani.

Sofia Viconveanca a povestit că soțul ei a murit fulgerător, după ce i s-a făcut rău. Bărbatul s-a stins în drum spre spital, în timp ce se afla în Ambulanță.

Citeşte şi: Iulia Albu: „Loredana Groza este o femeie care desface picioarele, mie îmi place!”

Citeşte şi: Britney Spears este însărcinată. Artista va deveni mamă pentru a treia oară

Citeşte şi: Ce părere are Monica Gabor despre afacerile surorii ei, Ramona, din Dubai

Citeşte şi: Actorul George Piștereanu s-a căsătorit în Las Vegas

Artista spune că nu a dorit niciodată să-i facă autopsie soțului.

De 21 de ani sunt văduvă. Soțul meu s-a stins așa… Am venit cu el de la Vicov… Țin minte că era chiar după Paște. Pe atunci, nu aveam apă caldă mereu și cada plină cu apă. Am acoperit-o și am mai stat puțin la televizor. Erau și Vlad cu nora la mine cu prima lor copil, prima nepoată a mea.

Spre dimineață, pe soțul meu îl apucase o tuse de nu se mai oprea. M-am ridicat și am fugit să pun de un ceai și am strigat la băiat să cheme salvarea. Până la spital s-a stins. Nu am vrut să i se facă autopsie, nu era cazul să îl mai taie.

Chiar vorbeam cu un medic, pentru ce să îl mai măcelărească? Îmi este foarte greu singură de atâția ani. Nu am ajuns să vorbesc singură în casă, dar când ies afară nu-mi mai tace gura! – a mărturisit Sofia Vicoveanca, pentru Fanatik.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!