Iulia Albu: „Loredana Groza este o femeie care desface picioarele, mie îmi place!”

De Unica.ro, pe

Iulia Albu a analizat cele mai recente apariții ale Loredanei Groza din mediul online și din emisiunile televizate. Deși toată lumea critică stilul adoptat de Loredana Groza, acuzând-o că este mult prea îndrăzneț și excentric pentru vârsta ei, Iulia Albu aprobă ceea ce Loredeana vrea să transmită prin felul în care se comportă și îmbracă în public.

Fosta soție a lui Mihai Albu susține că preferă oricând naturalețea și dezinvoltura Loredanei, în locul iprocriziei de care dau dovadă alte nume importante din showbiz-ul autohton.

Eu nu știam că Loredana Groza e blondă naturală. Din punct de vedere sociologic, ceea ce face Loredana este să dea încredere unor femei care sunt trecute de 50 de ani, să fie și senzuale și să accepte cum sunt.

Sunt sigură că acest moment era dedicat iubitului ei. Este o femeie care desface picioarele, mie îmi place. Eu aș prefera așa decât ipocrizia totală a unor parașute, care vor să pară doamne. Eu cred că o femeie care este împlinită din toate punctele de vedere, poate să aibă din când în când o asemenea ieșire.”, a declarat Iulia Albu, la Antena Stars.

Citeşte şi: Britney Spears este însărcinată. Artista va deveni mamă pentru a treia oară

Citeşte şi: Actorul George Piștereanu s-a căsătorit în Las Vegas

Citeşte şi: Iulia Albu, ironii la adresa Andreea Bănică: „Avem o problemă”

Citeşte şi: Ce părere are Monica Gabor despre afacerile surorii ei, Ramona, din Dubai

Iulia Ablu nu este singura care i-a apreciat stilul extravagant al Loredanei. Designerul Cătălin Botezatu s-a declarat și el un mare adminrator al divei, spunând că adoră felul în care se reinventeză.

Iulia Albu: „Loredana Groza este o femeie care desface picioarele, mie îmi place!”

E o femeie care se reinventează și, așa cum îmi place să cred și să spun chiar dacă îmi iau hate, este un fel de Madonna a României. Ea este cea care s-a reinventat mereu, e tot timpul acea femeie care nu s-a gândit ce o să zică lumea, de hate-ul pe care și l-ar lua, este o artistă.

Numai un artist are acest curaj, care, bineînțeles, vine complimentat la pachet cu talentul. Dacă nu ar avea talent, nu ar putea să facă lucrul ăsta. Este sigură pe ea. Când este sigură pe vocea pe care o are, atunci își poate permite orice extravaganță – declara Cătălin Botezatu, în urmă cu câteva săptămâni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!