Ce face Gina Pistol pentru a reveni la silueta dinaintea sarcinii

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 17 august 2022, 15:10

Gina Pistol (41 de ani) a devenit mama unei fiice, Josephine Ana (1 an), în martie 2021. Prezentatoarea TV tocmai a încheiat alăptarea și dorește, cu această ocazie, să-și recapete silueta dinaintea sarcinii. Gina a optat pentru o procedură rapidă, care nu necesită un efort considerabil, din lipsă de timp.

Ce face Gina Pistol pentru a reveni la silueta dinaintea sarcinii

„Am tot încercat să găsesc o portiță pentru a mă reapuca de sport, dar nu am avut timp. Acum am venit să văd ce e de făcut. Mi-am zis că o pot lăsa pe cea mică acasă câte jumătate de oră de două ori pe săptămână și să fac acest lucru pentru mine. Îmi doresc să îmi reintru în formă și nu e chiar atât de ușor, parcă nu vor să se îndepărteze de mine kilogramele. Eu ajunsesem la 80 de kilograme înainte să nasc, a fost puțin șocant, până acum văzusem 80 doar în buletin, niciodată pe cântar!”, a declarat Gina Pistol.

Prezentatoarea a reușit să ajungă, între timp, la 59 de kilograme. Nu a vrut să grăbească procesul slăbirii, bucurându-se de fiecare etapă alături de fiica ei. În prezent, însă, Gina simte că nu-și poate recăpăta silueta doar prin dietă și mișcare.

„Nu mai am tonus muscular, am probleme cu retenția de apă, cu celulita. Ce să zic, ca orice femeie care a trecut printr-o sarcină, cred că toate am trecut prin asta. Este foarte greu să intri în formă când ai un copil mic și nu foarte mult timp pentru tine la dispoziție”, a mai declarat Gina.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Gina Pistol, despre copilăria ei: „M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui”

Citește și: EXCLUSIV. Laura Cosoi, despre relația cu Smiley: „Vorbim despre o altă viață, o viață de demult”

Citește și: Gina Pistol, despre prima ceartă cu Smiley: „Chiar m-am supărat rău”

Soluția pentru a scăpa de kilogramele în plus este una simplă, care durează doar 60 de minute săptămânal.

Gina Pistol fiicaIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

„Am conceput un plan complex de tratament de remodelare corporală, cu aparatele de remodelare corporală Eximia și Emerald, cele mai avansate lasere disponibile la nivel mondial, non-invazive și fără efecte secundare. Aceasta este o variantă foarte bună pentru a obține rezultate într-un timp scurt. Este o soluție care ajută la scăderea în circumferință cu 9 până la 15 centimetri, dar și la reducerea aspectului celulitei. Nu este recomandat în timpul alăptării, dar în rest nu sunt restricții sau contraindicații. Aș putea recomanda, în plus, asocierea cu drenaj limfatic și consumul lichidelor pe parcursul zilei”, a declarat dr. Anita Barcan, medic specialist în dermatologie.

„Frumusețea și naturalețea merg în tandem cu imperfecțiunea. 🤍 A fi #ÎnArmonieCuTine înseamnă să îți accepți și părțile pe care le îndrăgești mai puțin, chiar dacă este vorba despre niște ochi obosiți după o noapte de nesomn în care l-ai vegheat pe cel mic, sau despre șolduri mai voluptoase care au susținut greutatea celui mai frumos moment, sarcina. Așa suntem noi, femeile, cu mici imperfecțiuni, dar asta nu ne împiedică să fim cea mai bună versiune a noastră. Eu am ales să mă ocup de ele. Armonia înseamnă pace cu tine însăți, cu femeia care ești și cu cea care urmează să devii. 🌟 O să vă țin la curent cu rezultatele 😁 Vă îmbrățișez!”, a scris Gina pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!