Ce fac vedetele la machiaj

De Geo Berciu, pe Ultimul update Marți, 10 martie 2015, 11:06
Puţine sunt starurile care se machiază singure, cele mai multe celebrităţi apelând la specialişti în domeniu. Interesant este ce fac vedetele la machiaj.

Alyssa Milano a postat o imagine pe contul ei de Instagram care a împărţit internauţii în două tabere: unii care o felicitau că profită de momentul în care makeup artistul o aranjează pentru a o alăpta pe fiica ei, Elizabella Dylan, alţii care o critică pentru faptul că se expune în public. Tu ce părere ai?

Alyssa-Milano-machiaj

La cei aproape 42 de ani pe care îi are, fostul top-model Heidi Klum arată incredibil de bine nemachiată. Totuşi, pentru o apariţie în public are nevoie de un hair-stylist şi de cutia de farduri a unui machior. Până la definitivarea unui look de vedetă, Heidi savurează liniştită cafeaua de dimineaţă.

Heidi-Klum-machiaj

Cine crede că viaţa manechinelor este una uşoară, se înşeală amarnic, iar Eniko Mihalik este cel mai bun exemplu în acest sens. După zeci de ţinute schimbate şi numeroase ore de repetiţii, modelul ungar se pregăteşte de a apărea în lumea reflectoarelor, iar pentru ca prezentarea să fie una reuşită, are nevoie pe lângă specialişti în beauty şi de un masaj de relaxare. Oare vrea cineva să fie în locul ei?

Eniko-Mihalik-machiaj

Despre Paris Hilton, întruchiparea narcisismului, a ţinut să-şi facă un selfie cu cabina de machiaj din camera ei din Paris. Bineînţeles, că imaginea nu a fost una obişnuită ci provocatoare şi sexy, aşa cum starleta ne-a obişnuit.

Paris-Hilton-machiaj

Ca orice membru al familiei Kardashian, Khloe nu ar ieşi nearanjată din casă nici pentru un milion de dolari. În timp ce este machiată, sora lui Kim face ceea ce ştie mai bine: bârfeşte la telefon cu familia şi studiază diverse posturi în oglindă. Grea este viaţa de vedetă…

Khloe-Kardashian-machiaj

(Sursa foto: Instagram, Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!