Ce emisiune va prezenta Gabriela Cristea la Antena Stars

De Unica.ro pe
După ce locul ei de la Kanal D a fost luat de Bianca Drăgușanu, Gabriela Cristea a primit o ofertă de nerefuzat de la o televiziune concurentă, Antena Stars. Acum s-a aflat ce emisiune va prezenta și este vorba, așa cum era de așteptat, despre o emisiune matrimonială.

Gabriela Cristea va prezenta emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, un show de dating unde oamenii vor putea să-și întâlnească sufletul pereche. Astfel, ea va fi concurenta Biancai Dragușanu, mai ales că, din câte se pare, cele două emisiuni vor fi pe același tronson orar.

Prezentatoarea s-a declarat foarte încântată de noua emisiune și spune că abia așeaptă să revină pe micul ecran.

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune, şi mai ales mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Am avut nevoie de această mică pauză pentru a mă bucura de minunea din viaţa noastră, dar acum e momentul ca mami să meargă la muncă. Spun „muncă”, dar pentru mine nu este muncă. Atunci când faci cu plăcere ceea ce faci, nu poţi considera că munceşti. Abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii de care îmi este foarte foarte dor. Le spun să stea pe Antena Stars pentru că le-am pregătit o emisiune foarte tare şi sunt convinsă că le va plăcea”, a declarat Gabriela Cristea pentru Spynews.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro