Ce a declarat Cristi Brancu despre plecarea Mihaelei Rădulescu din TV

De Mădălina Manole, pe
Mihaela Rădulescu a anunțat în urmă cu ceva vreme că, din motive personale, nu mai face parte din juriul emisiunii Românii au talent difuzată la Pro Tv. Cristi Brancu a luat în vizor această retragere bruscă a divei și a comentat situația pe canalul său de youtube.

Cristi Brancu a făcut o trecere în revistă a întregii cariere pe care Mihaela Rădulescu a avut-o în televiziune și a atras atenția asupra faptului că nu o singură dată a ales să renunțe la proiectele de televiziune pe care le-a avut. Prezentatorul TV susține că Mihaela Rădulescu s-a schimbat foarte mult de-a lungul timpului, iar acum a devenit mult prea frivolă: „Este cu siguranță șocant pentru cei care privesc retrospectiv la cariera spectaculoasă a Mihaelei Rădulescu. Numai că, acest moment istoric are o cheie… Este interesant cum s-a produs această despărțire care, după cum ați văzut, a fost comentată ca fiind o renunțare la Mihaela Rădulescu pentru că dăuna formatului și ea, prin atitudinea ei foarte frivolă și foarte sexoasă, nu numai pe ecran, ci și în afara ecranului, stârnea foarte multe reacții negative și de respingere la adresa unui personaj altfel istoric pentru televiziunea din România.

Când începe cariera în televiziune a Mihaelei Rădulescu? Începe în 1994, când ea are o emisiune la Tele 7 abc… Vreme de un an și ceva, ține această emisiune care este la concurență cu albumele duminicale de la acea vreme. În momentul în care în urma unei emisiuni se întâmplă câteva evenimente tehnice neprevăzute și Mihaela Rădulescu este sancționată, Mihaela Rădulescu se supără și alege să își dea demisia. Revine pentru scurtă vreme, dar se mută la Pro TV și colaborează la matinalul lui Florin Călinescu, colaborând în același timp cu Janine, o creatoare în mare vogă în acel moment. Episodul acesta la Pro TV a durat doar vreo nouă luni de zile, pentru că Mihaela Rădulescu se desparte în termeni destul de neplăcuți de Pro TV după un eveniment Elite Look, unde Mihaela Rădulescu aflată în staff-ul lui Janine, trebuia să facă un film de prezentare și nu l-a făcut, alții spun că ar fi pierdut niște casete și astfel ar fi atras mânia patroanei.

Ce a declarat Cristi Brancu despre plecarea Mihaelei Rădulescu din TV

Mihaela Rădulescu iese de acolo și încearcă un lucru foarte interesant, pentru că se căsătorește în anul 1997 cu Ștefan Bănică Junior… Împreună fac o emisiune care durează o lună, o lună și ceva, la TVR – care se numea Doi cu doi. Nu a ținut foarte mult această emisiune și la începutul anului 1998, Mihaela Rădulescu vine pe gratis, la Duminica în familie… Sunt momentele de glorie ale Mihaelei Rădulescu. Ea era foarte sus, Ștefan încă își căuta drumul, iar căsnicia lor se și termină…

La începutul anului 2000, Mihaela Rădulescu zice pas, se face că pleacă în America, alege să plece și să semneze cu Pro TV. Începe o emisiune care a durat un an și jumătate, Steaua ta norocoasă. Cu această ocazie, s-a ales cu un proces cu Antena, că ea a plecat înainte de încheierea contractului, un proces pe care Mihaela Rădulescu l-a dus mulți ani de zile. După un an și ceva de zile de Steaua ta norocoasă, Mihaela Rădulescu se alege cu un conflict cu Loredana Groza… Cere un format, nu i se dă.

Mihaela radulescu, felix si arnold

Face Familia de cinci stele, ea se plânge că este inundat de publicitate și din acest motiv acest format are o audiență foarte-foarte slabă. După vreo două luni de zile, Mihaela Rădulescu alege să plece. În anul 2002, începe o emisiune la B1 TV – Gala. talentul de intervievator al Mihaelei Rădulescu era absolut spectaculos. În 2003 anunță că e însărcinată, iar ulterior se întoarce la Antena 1, pentru un sezon – Secrete de familie. Se produce împăcarea și se stinge și procesul. Apoi urmează iar Duminica în familie. În 2009, anunță că renunță la TV și se mută cu Ayan la Monte Carlo. În 2012, se întoarce la tv, la Realitatea – Alegerile Mihaelei…

Doi ani mai târziu, revine în juriu la Românii au talent. O Mihaela mult mai schimbată din punct de vedere fizic, mult mai frivolă, care, însă, în această mașinărie fantastică a acestei emisiuni, nu produce dizlocări. Mihaelei Rădulescu i se oferă o emisiune de dans… este un fiasco. Nici modul ei de prezentare nu mai avea acea dulceață moldovenească, acea sclipire, era doar puțin agresivă. Emisiunea s-a terminat și iată că acum Mihaela Rădulescu se desparte din nou de Pro TV.

Mă întreb dacă o vom mai vedea pe acea Mihaela Rădulescu care a fost un simbol pentru o generație sau e bine să se scalde în continuare în acel Instagram foarte frivol, unde are cu siguranță fanii ei. Unde-i Mihaela Rădulescu de altădată?”, – a transmis Cristi Brancu.

Citește și – Alexia Eram și-a surprins părinții făcând dragoste. Andreea Esca, vizibil rușinată

Citește și – Primele imagini cu fetița Adelinei Pestrițu. Cu cine seamănă micuța Zenaida Maria

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!