Ce avere are Christian Horner și cu ce fată Spice Girls este căsătorit. CEO-ul Red Bull, investigat pentru „comportament inadecvat”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 06 februarie 2024, 16:35

Christian Horner, directorul și CEO-ul echipei de Formula 1 Red Bull Racing, este investigat intern pentru „comportament inadecvat”. Horner are o avere de zeci de milioane de lire și este căsătorit cu o fostă membră a trupei Spice Girls.

Christian Horner este subiectul unei investigații interne pentru „comportament inadecvat”, relatează GSP.ro. După ce companiei i-au fost aduse la cunoștință mai multe acuzații, aceasta a demarat o anchetă independentă. Procesul, care este deja în desfășurare, este condus de un avocat extern.

Ce avere are Christian Horner, directorul și CEO-ul Red Bull Racing, și cine este soția lui

Red Bull, echipa campionului mondial Max Verstappen, a declarat că „ia aceste chestiuni extrem de în serios”. Ca răspuns la acuzații, Horner a spus: „Neg complet aceste afirmații”. Horner a descris acuzațiile drept „nebune” într-un mesaj către Mail Online.

Christian Horner este directorul echipei de Formula 1 Red Bull Racing din anul 2005. Anterior, Horner a fost șofer de curse. A participat în competițiile Formula Renault, British F3 și Formula 2.

Christian Horner ar fi cel mai bine plătit lider de echipă Formula 1. Horner are un salariu estimat la aproximativ 8 milioane de lire sterline pe an. Astfel, Horner ar avea o avere netă de aproximativ 41 de milioane de lire sterline, potrivit The Sun.

Citește și: Cine este Șerban Ghenea, românul care a câștigat 19 premii Grammy. A lucrat cu Beyonce, Taylor Swift și Michael Jackson

Cum s-au cunoscut Christian Horner și Geri Halliwell

Christian Horner și soția lui, Geri Halliwell, fostă membră Spice Girls, s-au cunoscut în 2009, tot la o cursă. Geri Halliwell a fost invitată la Monaco Grand Prix de fostul CEO al Formula One Group, Bernie Ecclestone.

La același eveniment erau prezenți și Ron Dennis, președinte și fondator al McLaren Technology Group, și Eddie Jordan, fost proprietar al echipei de Formula 1 Jordan.

„L-a pupat pe Ron pe obraz, l-a pupat pe Eddie pe obraz. Așa că m-am gândit: «OK, o să primesc un sărut pe obraz!». Și m-am dus să o pup, iar ea m-a oprit cu mâna!”, a povesit Christian Horner în trecut, râzând.

Citește și: Regina Camilla, primele informații despre starea de sănătate a regelui Charles. Monarhul a fost diagnosticat cu cancer

Părinții lui nu au venit la nuntă

Relația dintre Christian Horner și Geri Halliwell a început mult mai târziu, însă, în 2014. În luna noiembrie a aceluiași an, perechea și-a anunțat logodna într-un ziar britanic.

Christian și Geri s-au căsătorit pe 15 mai 2015, în Bedfordshire, Anglia. Fiul lor, Montague (Monty) George Hector Horner, s-a născut pe 21 ianuarie 2017. Horner și Halliwell mai au două fiice din alte relații. Geri Halliwell o are pe Bluebell Madonna Halliwell din fosta relație cu regizorul britanic Sacha Gervasi. La rândul lui, Christian Horner o are pe Olivia Horner din fosta căsnicie cu Beverley Allen.

Părinții lui Horner au fost devastați de despărțirea fiului lor de Beverley după 14 ani de relație și au ales să nu participe la nunta lui cu Halliwell.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton