Ce afacere are mama lui Mihai Bendeac, Emilia, în București

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 25 ianuarie 2022, 12:46

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță (43 de ani), „Acasă la Măruță”, Mihai Bendeac (38 de ani) a vorbit, printre multe altele, și despre afacerea deținută și condusă de mama lui, Emilia Bendeac (58 de ani). Emilia profesează ca asistentă medicală, însă deține și un cabinet stomatologic în București.

Ce afacere are mama lui Mihai Bendeac, Emilia, în București

„Din bani, de-a lungul timpului, maică-mea are un cabinet stomatologic, care, atenție, să nu te gândești că este o clinică. Este într-un apartament de două camere, de trei, pardon. Și avem două apartamente în chirie”, a declarat actorul.

Mihai Bendeac mamaIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

„Da (n.red.: merge la cabinetul mamei sale)! Este un medic acolo, care are și cabinetul ei, dar lucrează și pentru cabinetul mamei mele. Este medicul meu de ani și ani”, a completat.

„Pe Bulevardul Chișinău este cabinetul, și mama, săraca, a albit de cât timp există cabinetul respectiv, pentru că ea întotdeauna a trăit cu această chestie în minte: «Doamne, dacă se întâmplă vreodată ceva aici, toată lumea o să știe că sunt mama lui Mihai. Cât a muncit copilul ăsta toată viața să îi stric eu imaginea». Maică-mea sună pacienții seara, înainte să se culce. E foarte, foarte tare”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Legătura dintre prezentatoarea TV Lavinia Petrea și actorul Mihai Bendeac

Ce salariu are Mihai Bendeac de la Teatrul de Comedie. „Am salariu la teatru de…”

Mihai Bendeac, despre dependența de somnifere: „Iau de pe la 22-23 de ani”

De ce a refuzat Mihai Bendeac să facă parte din juriul „Românii au talent”

În același interviu, Mihai a vorbit despre apartamentul în care locuiește. Duplexul se află pe Bulevardul Unirii. „Îți spun exact cât am dat pe apartament acum câțiva ani de zile, acum nu știu cât ar fi. A fost 185 de mii de euro. Acum o fi 190 de mii de euro, cât să fie… E un apartament de 90 de metri pătrați. Singura șustă este că e pe două niveluri, este duplex. Ăsta a fost visul meu dintotdeauna, să locuiesc acolo, pe Bulevardul Unirii”, a povestit Mihai Bendeac.

„Sunt atât de dement încât așa sta la Universitate unde este rondul ăla. Dacă s-ar putea face o casă în rondul de la Universitate, eu acolo mi-aș face casa. Vreau să stau în centru, să stau în buricul buricului. Asta este cea mai mare temere pe care o am, de intimitate, de-aia am totul tras în casă”, a mai spus.

„La mine acasă este întotdeauna vreme rea. Adică am tot felul de dispozitive să se audă ploaie, vânt, dau drumul la aerul condiționat, sunt 16 grade. Când este cod roșu de caniculă, la mine în casă se aude vânt, vijelie, beau vin fiert și stau cu pulover. Mă ajută să fiu creativ”, a încheiat.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!