Cătălin Botezatu şi Violeta vor avea un copil?

De Diana Sorescu, pe

Violeta Babliuc, câştigătoarea emisiunii „Burlacul” de la Antena 1, are planuri mari cu designerul Cătălin Botezatu. Timişoreanca îşi doreşte trei copii, aşa că e dispusă…

… să îi facă un moştenitor lui Bote.

De când a fost desemnată marea învingătoare a emisiunii „Burlacul”, viaţa blondei de 25 de ani s-a schimbat radical. Violeta descoperă, la braţul lui Botezatu, o lume nouă, fascinantă, strălucitoare, iar acesta se pare că i-a propus o vacanţă în doi în America, la sfârşitul lunii.

Violeta se simte bine în pielea ei

Noua „blondă a lui Bote” nu se teme de fosta iubita a creatorului de modă, Bianca Drăguşanu, şi nici nu este complexată de sânii ei mici. Deocamdată nu îşi doreşte silicoane şi consideră că tocmai naturaleţea ei l-a cucerit pe Cătălin.
Provocată să îi facă o declaraţie de dragoste bărbatului ce i-a pus pe mână un inel cu diamant de 5.500 de euro, Violeta a declarat pentru libertatea.ro: „Dragul meu, dacă ai fi acum lângă mine ţi-aş spune că eşti cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat vreodată”.
Violeta ţine în continuare legătura cu Roxi, Cristina şi Andrada, foste concurente la „Burlacul”, fete cu care a legat o prietenie adevărată.

Violeta şi marea învinsă, Mihaela, nu îşi mai vorbesc.

Foto: arhiva Ringier 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro