Cât costă să stai de vorbă în mediul online cu actorul Keanu Reeves

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 septembrie 2021, 12:10
Fanii lui Keanu Reeves au ocazia să stea de vorbă preț de 15 minute cu actorul pe aplicația Zoom. Întâlnirea cu s

tarul din John Wick” face parte dintr-o acțiune caritabilă. 

Keanu Reeves și-a cucerit fanii din întreaga lume nu doar prin calitățile sale actoricești, ci și prin felul lui de-a fi. Este recunoscut faptul că actorul are un stil de viață modest, total atipic pentru un superstar. Pe deasupra, acesta a impresionat întotdeauna prin modestie și altruism. Și-a uimit colegii și a câștigat simpatia oamenilor din întreaga lume când a renunțat la cele mai multe dintre câștigurile sale din trilogia „The Matrix”, în favoarea cascadorilor și echipei de efecte speciale, susținând că ei au fost adevărații eroi ai seriei.

Citește online gratuit numărul de iunie al revistei Unica

Canadianul s-a implicat de-a lungul anilor în numeroase proiecte de binefacere și a donat, într-un mod cât se poate de discret, milioane de dolari anual. De data aceasta, Keanu Reeves participă la o licitație în scopuri caritabile, iar cel care o va câștiga va avea parte de o întâlnire cu actorul pe aplicația Zoom, potrivit libertatea.ro.

Banii obținuți vor fi donați asociației Camp Rainbow Gold, care sprijină copiii bolnavi de cancer din Idaho, SUA. Organizația vrea să le ofere atât suport emoțional și financiar, cât și experiențe memorabile.

Citește și: Keanu Reeves. Dramele din viața actorului

Întâlnirea cu starul din Matrix este denumită „15 minute de faimă cu Keanu Reeves” și promite „o mică întâlnire față în față” cu celebrul actor.

„Îl cunoști. Îl iubești. Aceasta este o experiență neprețuită și acum ai șansa să te întâlnești cu el pe Zoom chiar de la tine acasă. Pregătește-ți întrebările și petrece 15 minute cu actorul, regizorul, producătorul și muzicianul Keanu Reeves”, este menționat pe site-ul asociației.

Licitația, care a pornit de la 10.000 de dolari și a ajuns în prezent la 50.000 de dolari, se va încheia luni, 22 iunie 2020.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!