Cum arată casa lui Sebastian Dobrincu, de la Imperiul Leilor. La 23 de ani, trăiește ca un rege

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 18 aprilie 2022, 15:02

Sebastian Dobrincu, tânărul investitor de la Imperiul Leilor, trăiește la 23 de ani ca un adevărat rege, în condiții de lux.

Sebastian Dobrincu este unul dintre antreprenorii români care au descoperit succesul la o vârstă fragedă. Deși mare parte din activitate și-o desfășoară în Statele Unite ale Americii, Sebastian Dobrincu și-a cumpărat un apartament luxos și în România, pe care le-a arătat-o fanilor pe Instagram.

Tânărul și-a cumpărat un apartament spectaculos, care are două dormitoare, patru băi, un dressing de vis, o cameră pentru serile de film și o terasă spațioasă. El a luat această decizie după ce a realizat că de un timp, petrece mai mult timp în România decât în State.

Cum arată casa lui Sebastian Dobrincu, de la Imperiul Leilor. La 23 de ani, trăiește ca un rege

„Dragi prieteni, pentru că petrec tot mai mult timp în România decât în Los Angeles în ultima perioadă… a cam venit timpul să îmi iau și eu un loc al meu, ceva mai retras”, a destăinuit el pe Instagram, după cum arată Impact.

Citește și: Gemenii Ramonei Păuleanu au împlinit un an. „Să-mi rămâneți mereu sănătoși, e singura mea dorință”

Citește și: Smiley și Șatra B.E.N.Z. au filmat cu telefonul videoclipul piesei „Bani mulți (Fii tot ce poți)”

Citește și: Ruby, show pe gheață într-o pereche unică de patine

Citește și: De ce a ales Jorge să divorțeze de Alina Laufer: „Mi-am luat geamantanul și am plecat!”

Acesta a zis: „Azi fiind ziua mutării, am zis să împărtășesc din entuziasmul ăsta și bucuria mea cu voi. Vă fac un mini house tour pe repede înainte, că e ceva de mers pe aici. Mai e de muncă pe aici, deci nu criticați prea tare”.

Sebastian Dobrincu a spus că apartamentul său este la etaj, pentru a fi departe de sunetele orașului. „Cel mai important este că am liniște, în sfârșit”, a povesti antreprenorul. „Sunt sus, în aer, ca să nu mă mai deranjeze nimeni. Am parcul la două minute. Bine, m-aș fi mutat în parc dacă îmi dădeau autorizație de la primărie. Fix în parc mi-aș fi construit o căsuță din lemn”.

Descriind spațiul, el a mai spus: „Am acolo o baie, aici un birou la care mai e de amenajat. Asta este o cameră pe care nu știu de câte ori o să o folosesc, cameră de cinema. Aici am un dressing pentru care nu am suficiente haine. La dormitorul matrimonial mai trebuie lucrat, dar este un început”.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!