De ce a ales Jorge să divorțeze de Alina Laufer: „Mi-am luat geamantanul și am plecat!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 18 aprilie 2022, 11:14

Jorge (38 de ani), pe numele real George Papagheorghe, a vorbit în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță despre divorțul de Alina Laufer, petrecut în 2012. După o căsnicie de 5 ani, cântărețul și Alina Laufer, care au împreună o fiică, Karina (12 ani), au decis să divorțeze. La câteva lunii după separare, ce doi s-au recăsătorit – Jorge cu Ramona Prodea, iar Alina cu afaceristul Ilan Laufer.

Jorge a mărtutisit acum că el a decis să pună punct căsniciei deoarece nu se mai simțea confortabil cu viața pe care o avea la momentul respectiv. După căsătorie, Jorge și Alina au continuat să locuiască în acceași casă cu părinții ei, iar acest lucru l-a deranjat foarte tare pe artist în special după venirea pe lume a fetiței Karina.

O relație, o familie trebuie să fie soț, soție, și părinții, doar până în momentul în care soțul și soția au un copil. În momentul în care soțul și soția au un copil, nu mai poți să stai cu bunicii în casă.

Chiar dacă sunt în aceeași curte, nu mai poți.

Adică e o chestie de energie a familiei, mai ales dacă poți, de ce să nu stai singur. Stăteam și cu părinții ei și era destul de greu la un moment dat. Îmi doream să fim doar noi și copilul – i-a povestit Jorge lui Măruță.

Citeşte şi: Jorge, mărturisiri emoționante: „Am stat în capcana timpului mulți ani, adică mereu mă gândeam la trecut sau la viitor”

Citeşte şi: Ce a făcut Anamaria Prodan când a aflat că era însărcinată

Citeşte şi: Fetița Dianei Pârvu și a lui Sergiu Negoțiu Piloff a împlinit un an. Cum o sărbătoresc pe micuța Jacqueline

Citeşte şi: A murit Liz Sheridan, mama lui Jerry din serialul „Seinfeld”

Cântărețul a fost în perioada aceea nemulțumit și de lipsa de suținere, pe plan artistic, a socrilor lui, aceștia considerând că pasiunea sa pentru cântat nu este “ceva serios”.

De ce a ales Jorge să divorțeze de Alina Laufer: „Mi-am luat geamantanul și am plecat!”

Nu aveam deloc susținere pe partea artistică, mereu îmi spuneau: ‘Fă și tu ceva serios!’ Îmi cer scuze că spun asta, îi respect foarte mult și le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru mine, dar ăsta-i adevărul. Să fiu sincer, eram un puști care a venit din Constanța și ei m-au primit la ei în casă, să fim serioși acum, oamenii mi-au dat tot.

Dar la un moment dat, poate și din dorința mea de a fi pe picioarele mele și de a nu mai sta așa, în același papuc, mi-am dorit să plec. Și dacă Alina n-a vrut să vină cu mine, eu am plecat, pur și simplu. Am plecat de acasă, mi-am luat un geamantan, am pupat-o pe Karina (n.r. fiica lui Jorge și a Alinei). Eu am știut că în casa aia nu o să mă mai întorc niciodată. I-am spus că plec la mama în Constanța și acolo am rămas. Ea mă ducea mereu cu zăhărelul că o să ne mutăm, căutam, culmea, am căutat și în complexul în care stau acum. Așa a fost atunci – a adăugat cântărețul.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!