Care este numele din buletin al lui Mihai Petre

De Unica.ro, pe

Mihai Petre (42 de ani) și soția sa, Elwira (39 de ani) fac parte din sezonul cu numărul patru al show-ului “Asia Express”, difuzat la Antena 1.

Cei doi dansatori participă una dintre cele mai dificile competiții televizate și trec mereu prin provocări care mai de care mai dificile. “Asia Express” i-a scos pe soții Petre din zona lor de confort și le-a dat șansa să demonstreze ce firi competitive sunt. Mihai și Elwira Petre se numără printre favoriții publicului și au o mulțime de susținători în rândul telespectatorilor.

Recent, într-unul dintre episoadele Asia Express, Mihai Petre a făcut o dezvăluire pe care o știau doar persoanele foarte apropiate din anturajul său și, bineînțeles, familia.

Care este numele din buletin al lui Mihai Petre

Citeşte şi: Mihai Petre visează misiunile Asia Express: „Elwira nu știa ce e cu mine”

Citeşte şi: Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Mihai Petre, Alina Campigotto

Citeşte şi: Kate Middleton, surprinsă pe stradă cu poșeta deschisă. Ce s-a putut vedea în geanta ducesei

Citeşte şi: Patrick Duffy, celebrul Bobby din „Dallas”, s-a convertit la budism pentru a ajunge în patul femeii care i-a devenit soție

Celebrul coregraf și dansator a mărturisit că Mihai Petre nu este numele lui complet din cartea de identitate, deoarece mai are un prenume – Gabriel.

„Gata, mă cheamă Gabriel. Da, mă cheamă și Gabriel. Nimeni nu știa asta, până acum”, i-a spus Petre șoferului care îi ducea, pe el și pe soția sa, spre următoarea destinație.

Așadar, Petre poartă numele Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril și se mândrește cu acest lucru.

Mihai Petre, aspru criticat pentru felul în care o tratează pe soția lui la Asia Express

În timpul competiției, din cauza presiunii de a-și duce provocările cu bine la bun sfârșit, Mihai Petre a atras atenția telespectatorilor prin felul în care se comportă, uneori, cu soția lui. Mihai Petre este o fire explozivă și din perfecționism tinde să reacționeze mai vulcanic atunci când se află într-o competiție.

Fanii show-ului i-au transmis soției lui Mihai să nu se mai “lase călcată în picioare” de dansator și să nu-i mai tolereze ieșirile “agresive”.

„Încearcă să nu te mai lași călcată în picioare de acest individ care este soțul tău. Peste câțiva ani fetele tale se vor uita pe Internet și oare ce vor spune? Dacă în fața camerelor de vedere se comportă așa, în casă nici nu vreau să mă gândesc”

„Petre, din dorința de a câștiga, este agresiv cu toată lumea, șoferi, lumea de pe stradă… Urât comportament”

Comportamentul lui Mihai lasă de dorit, atât față de soția lui, cât și față de ceilalți”  – sunt câteva dintre mesajele internauților transmise Elwirei în mediul online.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!