Cântăreața Mel B a încercat să se sinucidă de două ori

De Oana Savin pe
Cântăreața britanică Melanie Brown, cunoscută sub numele de scenă Mel B de pe vremea când a făcut parte din grupul Spice Grils, a dezvăluit în autobiografia sa că a încercat de două ori să se sinucidă.

În autobiografia intitulată „Brutally Honest”, Mel B a dezvăluit că a trecut prin momente dificile și chiar a încercat să își ia viața de două ori. Prima dată s-a întâmplat când avea doar 14 ani și locuia în orașul ei natal, Leeds.

A doua încercare a avut loc în 2014, când artista avea 39 de ani. Potrivit cântăreței, a recurs la acest gest disperat din cauza fostului ei soț, Stephen Belafonte.

Pe atunci, Mel B tocmai aflase că soțul ei o înșelase, iar zvonurile din tabloidele americane lăsau să se înțeleagă că amanta lui Belafonte era însărcinată, notează Daily Mail.

Mel B a luat o supradoză de medicamente

În încercarea de a-și pune capăt zilelor, Melanie a luat o supradoză de medicamente, înghițind peste 200 de pastile de aspirină. Ea se afla într-un apartament închiriat în cartierul Kensington din Londra.

Ea a rememorat acest moment dificil, dezvăluind că a s-a privit mult timp în oglinda de la baie înainte de a înghiți pastilele.

Cel care a salvat-o a fost chiar Stephen Belafonte, care a ajuns la timp la apartament. Medicii au intervenit de urgență și i-au făcut spălături stomacale, după care au internat-o înctr-o clinică.

Divorțul de Stephen Belafonte

Mel B s-a despărțit de Belafonte în anul 2017, iar divorțul lor a fost finalizat în vara acestui an. Cei doi au împreună o fată, Madison, în vârstă de șase ani.

Cântăreața mai are două fiice, Iris Angel, al cărei tată biologic este actorul american de comedie Eddie Murphy, şi Phoenix Chi, născută pe 19 februarie 1999 în perioada în care artista britanică a fost căsătorită cu primul ei soţ, dansatorul olandez Jimmy Gulzar.

Autobiografia lui Brown va fi lansată pe 27 noiembrie.

Citește și: Un actor celebru trăiește cu 100 dolari pe lună deși are o avere de peste 700 milioane dolari

Citește și: Janet Jackson va primi premiul Global Icon la gala MTV Europe Music Awards 2018

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro