Când va fi înmormântată actrița Draga Olteanu Matei?

De Adelina Duinea, pe

Actrița Draga Olteanu Matei va fi înmormântată duminică în Cimitirul „Eternitatea” din Piatra Neamţ, alături de soțul ei, medicul Ion Matei.

Ana Monda, apropiată a regretatei actrițe, a declarat pentru AGERPRES că sicriul cu trupul neînsuflețit va fi adus joi de la Iași și va fi depus la Cinematograful „Mon Amour” din Piatra Neamț, unde toți cei care vor dori pot veni să își ia rămas bun.

Când va fi înmormântată actrița Draga Olteanu Matei?

Duminică va fi oficiată o slujbă religioasă la Biserica „Sf. Ioan Domnesc”, situată pe platoul de la Curtea Domnească, urmată de înmormântarea de la Cimitirul „Eternitatea”.

Când va fi înmormântată actrița Draga Olteanu Matei?

Draga Olteanu Matei s-a stins din viață la vârsta de 87 de ani, în noaptea de marți spre miercuri, 18 noiembrie 2020.

Era internată de câteva zile la secția de terapie intensivă a Clinicii de Gastroenterologie și Hepatologie a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iași din cauza unei hemoragii digestive.

Draga Olteanu Matei a fost decorată în data de 30 mai a anului 2002 cu „Ordinul Național Steaua României”, în grad de Cavaler, alături de alte nume mari din industria actoriei, „pentru prestigioasa carieră artistică și talentul deosebit prin care au dat viață personajelor interpretate în filme, dar și pe scenă, cu prilejul celebrării unui veac de film românesc”.

Foto: Libertatea.ro

Citește și:

De ce nu a avut Draga Olteanu Matei copii?

Alexandru Arșinel, despre moartea actriței Draga Olteanu Matei: „O mare actriță”

Draga Olteanu Matei nu și-a serbat niciodată ziua de naștere. Care este motivul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro