Cameron Diaz nu se teme sa fie altfel

De Corina Buhagiar, pe

Femeilor le e frica de „gura lumii” – crede frumoasa acrita care are parte de destule barfe din cauza ca are 36 de ani, niciun copil sau o relatie stabila.
Insa, Cameron e hotarata sa nu cedeze niciunei presiuni sociale. „Poate o sa infiez o duzina de copii sau o sa fiu urmatoarea mama de octupli, cine stie” glumeste ea, cu zambetul ei fermecator. „La urma urmei, sunt destui oameni pe planeta”  – asa ca daca o femeie se hotaraste ca nu doreste copii, n-ar trebui s-o blameze nimeni, zice actrita care si-a promovat de curand ultimul firm „My Sister s Keeper”.

In Romania va ajunge in 21 august, dar pana atunci va putem spune ca Diaz joaca rolul mamei a doua fete, cea mai mare de 16 ani. „As fi putut sa am un copil de 16 ani, chiar as fi putut” comenteaza Cameron, una dintre putinele vedete care nu isi face injectii cu Botox si accepta senina transformarile pe care le lasa timpul pe chipul ei.

O alta Cameron

Cea mai mare incercare a actritei din timpul filmarilor acestei pelicule anul trecut a fost moartea tatalui ei, pe pneumonie, la 58 de ani. Cameron a fost devastata. Filmarile au incetat, regizorul, producatorii si ceilalti protagonisti au sustinut-o si au tinut doliu impreuna cu ea. „Oamenii sunt mai importanti decat filmele, iar uneori noi uitam asta” declara regizorul Nick Cassavetes (acelasi care a facut romanticul „The notebook”), mandru ca in cazul lor omenia a primat.

In cateva saptamani Cameron a reusit sa se adune totusi, sa faca apel la profesionalismul ei si sa duca filmarile la bun sfarsit. Insa acel trist eveniment a marcat-o pentru totdeauna „Nu mai sunt aceeasi persoana dinainte. Sunt 100% altcineva” declara ea, la mai bine de un an dupa.

Frumoasa care accepta uratenia


Cameron e celebra pentru frumusetea ei inca de la 16 ani, cand lucra ca model. Primele ei filme bateau moneda aproape exclusiv pe calitatile fizice, gen „Masca” sau „Marry cea cu vino-incoa”. Cu toate acestea, nu e obsedata de forma fizica. Si-a facut operatii estetice doar la nas, care a avut ghinionul sa si-l rupa de vreo patru ori.

Cat despre silueta, sfideaza toate adeptele masurii zero afirmand ca-si doreste un fund mai mare si mai multa carne pe oase. Probabil ca nu intamplator a acceptat sa interpreteze vocea Fionei in toate cele 5 filme „Shrek”, adica printesa care renunta la frumusete in favoarea iubirii pentru simpaticul capcaun.

De barbati… numai de bine


S-a despartit cu tam-tam de mai multi barbati celebri, precum Justin Timberlake sau Matt Dillon, tocmai a rupt-o si cu Paul Suculfor, un foarte aratos model si actor britanic. Cu toate acestea, nu le poarta pica barbatilor.

„Nu sunt o „man-hater”. Nu e in natura mea. Cred ca barbatii sunt extraordinari, iar diferentele dintre barbati si femei sunt minunate” declara ea. Iar de la un barbat asteapta… ghici ce? Sa fie frumos, cu bani sau celebru? Nuuuu… asta deja n-o mai impresioneaza. Cameron asteapta un barbat care „sa stie cine e”. Sa se inteleaga pe el insusi si sa-si fi rezolvat deja crizele de personalitate. Adica… un intelept, ce sa mai. Matur si impacat cu sine. Putin probabil totusi sa il gaseasca in showbiz. Mai degraba intr-o pestera din Himalaya…

Foto: RDB

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!