Ispita Bianca Patrichi de la „Insula Iubirii” este nepoata regretatului Cornel Patrichi. Cu ce se ocupă tânăra

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 06 iunie 2022, 14:24

Bianca Patrichi (32 de ani), una dintre ispitele din show-ul matrimonial “Insula Iubirii”, sezonul 6, este nepoata regretatului actor și dansator Cornel Patrichi (1.04.1944 – 5.04.2016). Tânăra s-a înscris în competiție pentru a-și găsi jumătatea, dar și pentru a descoperi oameni noi și pentru a trăi o experiență de neuitat.

„Ispitesc fără să-mi dau seama, doar încercând să fiu prietenoasă și comunicând”, a spus Bianca în clip-ul de prezentare al emisiunii, potrivit a1.ro.

Bianca Patrichi este nepoata lui Cornel Patrichi, este și rudă cu actrița Gina Patrichi (8.03.1936 – 18.03.1994) și a moștenit de la ei pasiunea pentru dans și artă.

Suntem rude. Doamna Gina Patrichi mi-a fost mătuşă, dar, când dânsa a murit, eu eram foarte mică, am cunoscut-o doar din filme şi din ceea ce mi-a povestit tata despre dânsa. Domnului Cornel Patrichi i-am fost tot nepoată, dar, din fericire, pe el am avut bucuria să-l întâlnesc când eram deja mare şi îi păstrez o amintire foarte plăcută.

De asemenea, am ţinut legătura cu doamna Cornelia Patrichi, soţia domnului Patrichi. Chiar ar fi trebuit ca, la un moment dat, să colaborăm profesional: dânsa a vrut să mă ia ca solistă la Teatrul Constantin Tănase, unde lucra, dar în perioada aceea aveam un program foarte încărcat şi mi-a fost imposibil să mă degrevez de angajamentele deja acceptate. – a spus Bianca, într-un interviu acordat publicației Formula As.

Citeşte şi: Elena Ionescu nu-și mai dorește copii. „E greu să fii mamă perfectă”

Citeşte şi: Mihai Bobonete, mesaj emoționant după pierderea unei persoane dragi: „Drum lin!”

Citeşte şi: Reacția Andreei Bănică când a fost curtată de un miliardar. „Nu știa că am o relație cu Lucian”

Citeşte şi: Cum a slăbit Andrei Duban 25 de kilograme în șapte luni. „Mă felicit pentru pasul făcut!”

Bianca Patrichi a terminat Liceul de coregrafie “Floria Capsali”, din București, iar apoi și-a aprofundat studiile în dans, absolvind UNATC-ul, la secția Coregrafie. Bianca a fost un timp dansatoare la Opera și Opereta din București, iar acum predă cursuri de dans contemporan la “Casa de Balet” din București.

Ispita Bianca Patrichi de la "Insula Iubirii" este nepoata regretatului Cornel Patrichi. Cu ce se ocupă tânăra

Pentru mine, pasiunea pentru dans înseamnă fiorul pe care-l simt de fiecare dată când urc pe o scenă, în­seamnă bucuria lucrului cu colegii, înseamnă bucuria pe care o simt revărsându-se către mine şi către noi din­spre public, dar, mai presus de orice, înseamnă senti­mentul de contopire totală din clipa în care dansez.

Pentru mine, dansul este magie! Şi mă bucur enorm că acum, fiind şi profesoară – ţin cursuri de dans contemporan la „Casa de Balet”, din Bucureşti –, reuşesc să le transmit magia asta şi elevelor mele – a adăugat tânăra.

Bianca Patrichi cochetează și cu televiziunea, debutând pe micile ecrane ca prezentatoare a rubricii Meteo, în urmă cu câțiva ani. A urmat apoi o colaborare cu TVR 1, ca prezentatoare a matinalului “Cu capu-n zori”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!