Elena Ionescu nu-și mai dorește copii. „E greu să fii mamă perfectă”

De Unica.ro, pe

După separarea de fostul soț, antrenorul de fitness Dragoș Stanciu, Elena Ionescu (34 de ani) își crește singură băiețelul în vârstă de patru ani. Fosta câștigătoare de la Survivor România 2020 spune că este întrebată adesea dacă îi mai face un frățior sau o surioară lui Răzvan, iar răspuns ei este de fiecare data la fel de prompt – “Nu!”. Elena a precizat că nu simte nevoia să mai aducă pe lume un copil, deoarece se simte împlinită ca femeie.

Mă întreabă foarte mulți dacă mai fac copii și le spun de fiecare dată că NU. E bine așa. Ne limităm la ce putem duce. Suntem bine, nu ne plângem că nu avem de ce. Este o bucurie pentru mine. Copilul ăsta mie mi-a schimbat viața, mi-a schimbat percepția, m-a făcut mai puternică, m-am autodepășit din multe puncte de vedere datorită lui și atunci un copil vine ca o binecuvântare așa că nu îmi este greu”, a dezvăluit cântăreața, pentru publicația ego.ro.

Citeşte şi: Cum se înțeleg Elena Ionescu și Dragoș Stanciu la 2 ani de la divorț

Citeşte şi: Calvarul unei românce cazate într-un hotel de patru stele din Grecia. „E prima oară când văd asta”

Citeşte şi: Reacția Andreei Bănică când a fost curtată de un miliardar. „Nu știa că am o relație cu Lucian”

Citeşte şi: Amber Heard nu îi poate plăti lui Johnny Depp despăgubiri de 10,4 milioane de dolari

Despre rolul de mamă, artista spune că este foarte important să se îngrijească de sănătatea copilului – alimentația corectă și multă mișcare în aer liber. Elena Ionescu nu și-a trimis copilul la grădiniță, alegând să se ocupe personal de el în acești ani până va veni momentul să înceapă școala.

E greu să fii mamă perfectă. Pentru fiecare există niște valori și niște percepții. Pentru mine o mamă bună înseamnă să ai un copil sănătos, să nu fie gras, să ai grijă la alimentație, să-l scoți foarte mult în aer liber, să nu aibă drept la gadget-uri până la o anumită vârstă. Răzvan nu umblă pe telefoane, nu are voie la așa ceva. Rareori ne mai uităm la desene, dar umplem ziua cu foarte multe ieșiri.

Deși nu merge la grădiniță eu îmi sacrific zilele să merg cu el în parc, să-și consume energia alături de copii, nu în mediul ăsta digital. Văd foarte multe exemple în jurul meu și din păcate nu recomand treaba asta. Adică toate la timpul lor. Cum noi am jucat și am bătut mingea până la o anumită vârstă, așa și el. Până va merge la școală vreau să fie copil. Cobor și eu la nivelul lui dacă e nevoie, ca să fie bine – a adăugat Elena Ionescu.

Foto – Facebook

Elena Ionescu nu-și mai dorește copii. „E greu să fii mamă perfectă”
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!