Reacția Andreei Bănică când a fost curtată de un miliardar. „Nu știa că am o relație cu Lucian”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 06 iunie 2022, 10:41

Andreea Bănică (43 de ani) a făcut o destăinuire inedită, de pe vremea când se afla la începutul carierei. Invitată în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, artista a dezvăluit că, în urmă cu 23 de ani, în 1999, când făcea parte din trupa Exotic, a fost curtată de un miliardar. La vremea respectivă, ea și iubitul ei, Lucian Mitrea (43 de ani), nu erau căsătoriți.

Andreea a spus că la un eveniment, un miliardar s-a oferit să o plimbe cu mașina lui decapotabilă, iar ea, cu acordul lui Lucian, a acceptat.

„Da, da. (n.r – a fost curtată de un miliardar) Vai, m-am simțit foarte prost. În acel moment nu eram căsătorită, eram cu Lucian. Respectivul nu știa că eu am o relație cu Lucian. Era din altă parte, din altă țară, lângă noi, la vecini.

Am ajuns acolo la un eveniment de-al lui și a vrut să mă plimbe cu mașina lui decapotabilă. Lucian, cum e el foarte zăpăcit și foarte normal așa, câteodată poate anormal pentru unii, mi-a zis „du-te, du-te cu el, du-te și plimbă-te să vezi și tu cum merge mașina asta”. Lucian e pasionat de mașini și nu s-a gândit o clipă că respectivul are niște intenții pentru mine. Nu aveam nici bani pe atunci, nici mașini, eram la începuturile noastre. M-am suit în mașină cu respectivul, am plecat, eram stângace. Respectivul mi-a spus: «Știi vreo fată așa frumoasă ca tine căreia să îi ofer această mașină?».

În momentul ăla eram sub scaun de rușine, cred că m-am înroșit toată, din cap până în picioare. Nu m-am mai putut uita la el, mi-a fost atât de rușine de rușinea lui, de ceea ce a putut să îmi spună. I-am spus: «Îmi pare rău, nu cunosc așa fete care să își dorească o astfel de mașină». Mă gândeam ce ar trebui să facă ele pentru acea mașină. Am ajuns la destinație, l-am sunat pe Lucian.(…) Am trecut peste acest moment, dar oarecum este normal pentru o femeie să primească și astfel de propuneri, mai puțin frumoase, mai frumoase”, i-a dezvăluit Andreea Bănică lui Denise Rifai.

Andreea Bănică a primit un bolid de lux de Ziua Copilului

La începutul lunii iunie, de Ziua Copilului, Andreea Bănică a primit de la soțul ei, Lucian Mitrea, un cadou deosebit – o mașină de teren de lux, de peste 45 mii de euro.

Reacția Andreei Bănică după ce a fost curtată de un miliardar. "Nu știa că am o relație cu Lucian"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Încântată foc de surpriză, Andreea a postat pe rețelele de socializare un clip cu mașina.

La mulți ani, copii din lumea întreagă! Sper că v-ați primit cadourile. La noi a venit! Mi-am dorit tare mult mașina asta și nu doar eu! Se vede cine este cel mai fericit? – a scris Andreea Bănică în dreptul postării.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!