Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au despărțit

De Mădălina Manole pe
Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au despărțit. Cei doi și-au spus adio după aproape o lună de relație.

Dacă până acum au fost doar zvonuri legate de despărțirea Biancăi de proaspătul său iubit englez, iată că acum totul este clar: cei doi s-au despărțit, iar vestea a fost dată de Răzvan Botezatu, bunul prieten al Biancăi Drăgușanu și co-prezentator al emisiunii “Star Matinal” de la Antena Stars: “S-au despărțit de câteva zile și cu siguranță este ceva definitiv. Bianca este o femeie radicală și nu cred că au existat sentimente puternice, ca să treacă peste”, a mărturisit Răzvan Botezatu în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate și-au început relația la jumătatea lunii trecute, imediat după ce prezentatoare emisiunii “Te vreau lângă mine” și-a anunțat despărțirea de Victor Slav, fostul său soț și tatăl fetiței sale, Sofia Natalia, în vârstă de 2 anișori.

Bianca Drăguşanu (36 de ani) şi Victor Slav (38 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare în 2012. Un an mai târziu deveneau soț și soție, însă infidelitatea Biancăi a condus la divorț, pronunțat în 2014. Ulterior, cei doi s-au împăcat, fără a mai semna și actele, însă, și au devenit părinți.

Citește și – Vladimir Drăghia s-a căsătorit pe plajă. Imagini de la eveniment

Citește și – Dana Grecu a devenit mamă pentru a treia oară

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO