Bianca Brad, dezvăluiri sfâșietoare despre moartea fetiței. „Am primit un mare semn, dar am refuzat să cred!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 29 noiembrie 2022, 12:04

Bianca Brad (54 de ani) a făcut o serie de mărturisiri sfâșietoare legate de momentul când fetița ei, Emma, a murit la naștere.

În urmă cu 16 ani, Bianca Brad aștepta să aducă pe lume o fetiță, căreia îi alesese deja un nume, Emma, dar, din cauza unor probleme de sănătate ale micuței, a murit la naștere.

Bianca Brad a fost invitată în podcastul Cristinei Șișcanu, „După faptă, și răsplată” și și-a reamintit durerosul moment. La momentul respectiv, Bianca avea deja un fiu, Luca, în vârstă de aproape doi ani. Fosta Miss România a spus cu tristețe că începuse să-l obișnuiască pe băiat cu vestea că va avea o surioară.

Bianca Brad, dezvăluiri sfâșietoare despre moartea fetiței. "Am primit un mare semn, dar am refuzat să cred!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Mă bucuram că Luca va avea „o frățioară” (nu știam ce va fi la momentul respectiv). El avea 1 an și 10 luni și îl pregăteam pentru venirea pe lume a Emmei. Îl obișnuisem când mânca un biscuit să-i dea și Emmei, să-i spună „noapte bună”, „bună dimineața”.

Asta a fost foarte dificil după ce nu a mai fost Emma. După cezariană, burtica nu se retrage imediat. El credea că ea e acolo și venea în continuare și îi dădea biscuiței, îmi mângâia burta. A fost foarte greu – i-a mărturisit Bianca Cristinei Șișcanu.

„Durerea nu trece, înveți să trăiești cu ea!”

Fostul model a povestit apoi, în detaliu, cum s-a petrecut toată tragedia. Medicii au avertizat-o pe Bianca de problemele fetiței, dar ea și-a dorit să continue sarcina.

Am aflat de problemă când eram în două luni și ceva. Aveam 38 de ani. Medicul mi-a cerut să fac amniozenteză și atunci am aflat. Avea tetralogia fallot – nu știam ce e… Doctorii au sesizat că e o problemă în timpul procedurii de amniocenteză. Și m-au întrebat dacă vreau să continuăm…

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice?

Nu regret că am continuat (n.r. – să ducă sarcina până la capăt). (…) Nu contează câți ani trec dacă pierzi un copil. Durerea nu trece, ci înveți să trăiești cu ea. Mie-mi face bine să vorbesc despre Ema. Plâng acum când vorbesc despre asta, dar durerea nu e la fel de mare ca atunci. E ca o cicatrice pe care când o atingi, te scurtcircuitează – a mărturisit Bianca.

Din păcate, fetița a murit cu câteva clipe înainte de a se naște din cauza cordonului ombilical.

Am născut în Germania, medicul de aici mi-a recomandat așa. Ea a fost foarte micuță. Fiind foarte mult lichid amniotic, cum se întâmplă în astfel de situații, ea a avut loc să se răsucească și s-a făcut un nod în cordonul ombilical. Din această cauză a murit. S-a întâmplat cu puțin timp înainte de naștere. A fost ceva… Și poate că e mai bine așa. Am făcut pace cu acest gând…

Citeşte şi: Bianca Brad, incident în propria locuință: „Mi-am văzut moartea cu ochii!”

Citeşte şi: Cum și-a descoperit Bianca Brad cancerul la sân. „Nu am avut simptome!”

Citeşte şi: Bianca Brad, furată de o sumă „mare, mare” de bani. „Am căzut în genunchi când am realizat”

Citeşte şi: Bianca Brad a povestit despre rolul credinței în vindecarea ei

„Atunci am știut că va muri…”

Bianca Brad a ai spuc că „a primit” un semn divin legat de moartea fetiței. Ea spune că în timpul unei radiografii, a observat-o pe fetiță cu un deget ridict, indicându-i cumva că urmează să se ducă spre cer.

Am primit semne (n.r. – că va muri). La o ecografie s-a văzut clar mânuța ei cu degetul în sus. Am ecografia. În acel moment am știut. Dar am refuzat să cred, pentru că negi… Deși, atunci am făcut și o glumă, am zis ‘Uite ce jucăușă e, mă salută!’ Dar n-am știut cum se va întâmpla, ce se va întâmpla. Acela a fost primul semn mare primit.

„Mi-au adus-o într-un coșuleț din paie… era ca un copil care dormea!”

După tragedie, prima reacție a Biancăi a fost că nu a vrut să-și vadă fetița decedată. Dar, în cele din urmă, lăsându-se convinsă de asitenții medicali, și-a ținut fetița în brațe.

Este o reacție de autoapărare. Pentru că nu suporți ideea să-ți ții în brațe copilul fără viață. Nu e că nu-ți dorești sau că îți e silă. Am zis că nu pot să o văd, am simțit că-mi crapă inima… În cele din urmă, am acceptat.

Mi-au adus-o într-un coșuleț din paie… era ca un copil care dormea… Și am petrecut timp cu ea. Pe cât de groază mi-era de momentul acela, pe atât de multă liniște am simțit. Sigur că am plâns și am fost devastată, dar am avut liniștea că am ținut-o în brațe.

Foto – Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!