Bianca Brad, incident în propria locuință: „Mi-am văzut moartea cu ochii!”

De Unica.ro, pe

Bianca Brad (53 de ani) a trecut recent printr-un incident care a speriat-o teribil. Fosta Miss România 1990 a povestit în mediul online cum a fost la un pas de moarte din cauza unui neatenții.

„Azi noapte era să mor! …efectiv mi-am văzut moartea cu ochii…o moarte stupidă cauzată (aparent) de neatenția/prostia mea…

Cum? …păi…pe la miezul nopții mi-a venit(!!!) să iau câteva picături dintr-un produs gemoterapic (n.r. – gemoterapia sau terapia cu muguri se bazează pe acțiunea vindecătoare a celulelor stem din diverse porțiuni ale palntelor) – lucru pe care, de-a lungul anilor, l-am facut de nenumărate ori, fără absolut nicio problemă… este adevărat că nu la miezul nopții !!! Acum a fost… noaptea minții.

Indicațiile de pe ambalaj zic să se pună un anumit număr de picături, într-o cantitate foarte mică de apă.

La început, când le-am descoperit, luam exact așa, apoi, am renunțat la apă, picurându-le direct pe limbă, fără să mai bag în seamă gustul de alcool aflat în cantitate infimă, din produsele respective.

Numai că, de data asta, eram adormită, culcată (!!!) și, fiind întuneric, nu am direcționat picăturile ca de obicei – pe limbă, câteva ajungând direct în gât!

Citeşte şi: Băiatul Biancăi Brad a împlinit 16 ani. Cum arată tânărul

Moment în care…STOP CADRU!!! – traheea s-a „închis” instantaneu și nu mai intra niciun strop de aer! NICIUNUL!!!

M-am ridicat, ca arsă, încercând cu disperare să respir! Nicio șansă! Nimic! Nada!

În schimb, s-a declanșat instantaneu instinctul de supraviețuire, m-am concentrat pe bătăile inimii, care o luaseră razna, și pe urmărirea firicelului de aer care după câteva secunde bune, dar care mi  s-au parut interminabile, a reușit să se strecoare în plămâni, înceeeeet de tot și întrerupt…

„Rotițele” au început să mi se învârtă rapid, căutând o soluție, fără să îi trezesc pe ai mei…

Știam că în astfel de situații trebuie acționat urgent astfel încât zona inflamată din gât să se contracteze, pentru a lăsa oxigenul să treacă și să ajungă în plămâni…”, a explicat Bianca Brad, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

În cele din urmă, fostul model a reușit să-și revină, dar spune că a tras o sperietură groaznică.

“M-am dus și mi-am băgat nasul în congelator (diferența de temperatură/aerul rece ajută în astfel de situații), am pus pe limbă puțină înghețată – pe care am râcâit-o cu vârfurile degetelor dintr-o cutie cu înghețată; apoi am luat din frigider o sticlă cu apă rece, pe care mi-am pus-o pe gât, în zona în care simțeam blocajul și mă concentram pe partea bună din ce era rău… adică pe firicelul de aer care intra cu greeeeu, printre rafalele de tuse și nu pe lipsa oxigenului și pe panica pe care o simțeam cum stă la pândă să mă cuprindă… Iar în tot acest timp, mă gândeam și la ce mod absurd de a muri și cum ar fi să mă găsească ai mei, a doua zi dimineață, căzută, cu gura căscată lângă congelatorul larg deschis, și cu sticla de apă și cutia de înghețată lângă mine! Cu chiu cu vai, am reușit să-mi reglez respirația, dar de la atâta tuse, am rămas cu gâtul iritat – o senzație neplăcută care sper să îmi treacă repede…spre deosebire de amintirea acestei experiente șocante pe care nu cred că o voi putea uita…

Citeşte şi: Antonia, mesaj dur pentru cei care o critică: „Știu că există toți ciudații și proștii pe lumea asta…”

Am ales să scriu aici despre aceasta experiență terifiantă, ca o eventuală sursă de inspirație…lecție…

Nu este vina produselor gemoterapice pe care la voi iubi și folosi în continuare cu încredere, ci doar a mea…🤦‍♀️Gâtul îmi este iritat, tușesc, nu prea pot vorbi și mă simt epuizată, dar…sunt bine, recunoscătoare, bucuroasă și da…azi am apreciat și mai mult viața…” a încheiat Bianca.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!