Bianca Brad, furată de o sumă „mare, mare” de bani. „Am căzut în genunchi când am realizat”

De Unica.ro, pe

Recent, Bianca Brad (53 de ani) a dezvăluit că o sumă „mare, mare” de bani i-a fost furată. „Am fost la mall, la bancomat, să scot niște bani, însă eram extrem de stresată și obosită, cu multe pe cap. Am introdus suma, am luat cardul, am luat chitanța, însă apoi am plecat fără să mai iau și banii”, a povestit Bianca Brad în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Bianca Brad, furată de o sumă „mare, mare” de bani. „Am căzut în genunchi când am realizat”

„Suma e una mare, mare. Am realizat abia când am ajuns acasă. Efectiv am căzut în genunchi când am realizat. Repet, este vorba de o sumă mare, pentru că altfel nu era așa o problemă. Am sunat la bancă și mi-au zis să stau liniștită, că se retrag banii înapoi. Însă mi-am amintit că în spatele meu la coadă era o fată tânără”, a continuat.

Bianca Brad, furată de o sumă „mare, mare” de bani. „Am căzut în genunchi când am realizat”

„S-au uitat pe camere și au văzut cum eu am plecat în grabă fără să iau banii, fata din spatele meu a luat banii, s-a uitat spre mine, deci putea să mă strige, însă nu a făcut-o. S-a dus spre toaletă, probabil să numere teancul de bani, apoi s-a întors spre magazine”, a completat.

„Eu am fost la poliție și am făcut plângere. Mi-au spus că, dacă nu predă banii, se poate ajunge la caz penal. Eu nu-i doresc răul, nu vreau răzbunare, nici nu vreau să știu cine e. Am vrut doar să ajungă mesajul la ea. Să pună banii într-un plic, să scrie numele meu pe el și să-l depună la bancă”, a mai spus.

„Nu o să public niciodată numele ei, nici dacă o să-l aflu. Este de preferat să aducă banii și să-i depună acolo, înainte să ajungă poliția la ea. Pentru ea fac asta. Nu este prea târziu, poate să returneze ce a luat. Să facă un bine, să-și facă ei un bine. În primul rând pentru ea, toate lucrurile astea se întorc”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Bianca Brad, incident în propria locuință: „Mi-am văzut moartea cu ochii!”

Bianca Brad: „Viața nu este doar lapte și miere”

Bianca Brad alină suferința părinților care au pierdut un copil

Bianca Brad a fost, de-a lungul timpului, greu încercată de viață. În aprilie 2007, fiica fostului model s-a stins din viață în pântecele ei. În memoria fiicei sale, Bianca Brad, care este mama unui fiu, Luca, a înființat o organizație umanitară care poartă numele pe care și-ar fi dorit ca micuța să îl poarte, Emma Nicole.

În 2015, Bianca a fost diagnosticată cu cancer la sân, însă a ținut totul ascuns. Nici măcar mama actriței nu a știut. „A fost un șoc mare. Inițial am vrut să fac tratamentul convențional, dar, în urmă unei întâmplări, m-am răzgândit și am mers cu medicina alternativă!”, a povestit Bianca, tot la Prima TV.

„6 ani de zile nu am spus nimic, pentru că am vrut să o protejez pe mama mea, care a aflat azi, chiar înainte să vin aici, la acest eveniment! 6 ani de zile am fost pe terapii, am trecut prin perfuzii peste perfuzii, milioane de bani, milioane de suplimente, totul făcut în tăcere… am fost singură! De câte ori am crezut că nu mai pot, m-am rugat!”, a continuat.

„Am fost operată pe 8 aprilie, cu reconstrucție imediată. Acum sunt foarte bine. (…) Încercările ne sunt date în viață spre binele nostru. Și eu am fost revoltată. Întâi am zis că mi-a luat fetița. În 2013 am avut alt șoc, de la care mi s-a tras această boală. Dar am reușit s-o înving numai cu ajutorul lui Dumnezeu”, a încheiat.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!