Anghel Damian, premiat pentru cel mai bun actor în rol secundar – Prințul Carol din filmul Queen Marie of Romania

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Miercuri, 23 septembrie 2020, 17:19
Anghel Damian a primit luni seară, în cadrului Galei Premiilor UCIN (Uniunea Cineaștilor din România), cea mai importantă organizație profesională a cineaștilor români, premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul Prințului Carol din filmul „Queen Marie of Romania“.

Premiile anuale UCIN evidențiază vârfurile creației cinematografice românești din cursul anului precedent, iar din juriul galei de anul acesta au făcut parte: Stere Gulea (câștigătorul marelui premiu din 2019 pentru filmul „Moromeții 2“), Florin Mihăilescu, Marilena Ilieșiu, Irina Margareta Nistor și Dorel Vișan.

Citește și: EXCLUSIV: Lia Bugnar a vorbit pentru prima oară despre iubitul ei, mai tânărul Anghel Damian

Vezi galeria foto pentru a afla ce a spus Anghel aseară, la Gală!

Anul 2019 a fost unul bogat în proiecte de succes și premii pentru Anghel Damian. Pe lângă rolul de excepție din filmul „Queen Marie of Romania“, extrem de bine primit de public, talentul lui Anghel de scenarist și regizor a fost și este apreciat la marile festivaluri de film din lume prin intermediul scurtmetrajului „Celed“, care este proiectat în unele dintre cele mai importante evenimente și competiții cinematografice, dar și prin serialul „VLAD“, difuzat la PRO TV, în fiecare luni, de la 20:30, unde Anghel este scenarist șef și joacă rolul lui Adrian Anuței.

Anghel Damian, premiat pentru cel mai bun actor în rol secundar – Prințul Carol din filmul Queen Marie of Romania
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!