Andreea Marin, fotografii îndrăznețe în costum de baie din Bali

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 ianuarie 2020, 12:45
Andreea Marin a surprins pe toată lumea după ce a publicat un set de fotografii din vacanța pe care a petrecut-o în Bali. De obicei discretă, Zâna Surprizelor a lăsat pudoarea deoparte și s-a fotografiat în costum de baie.

Andreea Marin arată foarte bine la cei 45 de ani ai săi și reușește să rămână în continuare una dintre cele mai sexy apariții de pe micul ecran. Andreea Marin este adepta unui stil de viață sănătos și are foarte multă grijă la alimentație. Dacă în trecut s-a confruntat cu probleme legate de greutate, iată că fosta prezentatoare de televiziune a depășit acea perioadă și se mândrește cu o siluetă de invidiat.

Andreea Marin se află în vacanță în Bali alături de iubitul său, Adrian Brâncoveanu, iar vedeta a împărtășit cu fanii săi din social media toate experiențele trăite: ”O experiență extraordinară trăită azi, în Bali, și știți ca nu folosesc acest cuvânt prea des, nu-mi place sa exagerez în niciun chip. Locuim în Ubud, în inima pădurii, într-un loc parcă desprins din rai, nici nu am bănuit ce alegere incredibilă am făcut, pe baza unor imagini care nu exprimă fidel realitatea, nu poate fi descrisă nici în cuvinte! Pacea deplină, echilibrul, înțelepciunea, frumusețea naturală și căldură umană sunt vorbele ce creionează portretul acestui loc de poveste”, – a scris Andreea Marin pe Facebook.

Andreea Marin trăiește de trei ani o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, în  vârstă de 32 de ani. Cei doi formează o adevărată familie, chiar dacă nu sunt căsătoriți cu acte, iubitul vedetei și fiica ei, Violeta, din mariajul cu Ștefan Bănică, înțelegându-se foarte bine.

Andreea Marin, fotografii îndrăznețe în costum de baie din Bali

Vezi imaginile cu Andreea Marin în costum de baie în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!