Andreea Marin, blondă. Crezi că o avantajează culoarea?

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 20 octombrie 2017, 10:59
Ne-am obişnuit cu Andreea Marin brunetă, însă, iată că şi blondă este la fel de frumoasă şi radiantă. Vedetă a postat aseară o fotografie pe contul sau de facebook în care purta o perucă blondă. Imaginea a stârnit reacţii pozitive în rândul fanilor care chiar i-au propus această schimbare radicală de look.

„Experiment. Vă place sau nu, nu trageţi – reacţionaţi cu blândeţe! Ne jucăm doar. Schimbăm rapid pe roşcat dacă vă supăraţi”- a scris Andreea Marin în completarea fotografiei.

Este adevărat că blondul întinereşte, însă fosta prezentatoare TV demonstrează că este o fire statornică şi nu pare a-şi dori o altă schimbare radicală în viaţă. Chiar dacă iubitul său, Adrian Brâncoveanu, este cu 10 ani mai mic decât ea, ce nevoie ar avea de aceste trucuri când debordează de energie la braţul acestuia?

Andreea Marin blonda

“Era să nu te mai recunosc! Glumeşti? Zici că eşti o asistentă de la Capatos!” / “Îţi stă foarte bine! Pari mai tânără” / “Sunteţi frumoasă oricum pentru că frumuseţea dvs. vine din interior” / “De nerecunoscut! Pari o domnişorică! Eşti o femeie frumoasă indiferent de culoarea părului!”, au fost câteva dintre comentariile prietenilor săi virtuali.

La aproape un an de la divorţul de Tuncay Ozturk, Zâna îşi trăieşte viaţa la intensitate maximă. Aceasta a slăbit mult şi se bucură de fiecare moment în compania fetiţei sale, Violeta, şi a noului său iubit, fără regrete şi fără remușcări.

Citeşte şi – Andreea Marin despre detox: “Am slăbit, mi-am resetat corpul”

Citeşte şi – Ce se întâmplă cu Andreea Marin de când s-a separat de Tuncay Ozturk. „Nu e corect față de mine”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!