Andreea Esca, despre plecarea de la pupitrul știrilor PRO TV: „Nu sunt atât de deschisă la risc”

De Unica.ro, pe

Andreea Esca a apărut pentru prima oară la pupitrul știrilor PRO TV pe 1 decembrie 1995 și de-a lungul vremii a devenit una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România.

Prezentă în emisiunea lui Marius Manole, „Întrebarea Mesei Rotunde”, Andreea Esca a mărturisit până când își dorește să practice această meserie.

Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări mult mai mult preț pe… să fii tânără, să arăți bine. Depinde și de emisiune.

Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești.

Andreea Esca, despre plecarea de la pupitrul știrilor PRO TV: „Nu sunt atât de deschisă la risc”

Vedeta a dezvăluit că s-a gândit la un moment dat să facă un talk-show al său, dar nu a fost dispusă să renunțe la pupitrul știrilor.

Andreea Esca, despre plecarea de la pupitrul știrilor PRO TV: „Nu sunt atât de deschisă la risc”

Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri orice s-ar întâmpla.

Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat, a spus Andreea Esca.

Într-un interviu pentru click.ro, prezentatoarea TV a dezvăluit și motivul pentru care a rămas fidelă trustului care a făcut-o celebră

Nu m-am gândit niciodată să plec de la Pro TV, pentru că pe piaţa din România nu există ceva mai bun. Atunci de ce m-aş duce la ceva mai slab? Ca să-ţi spun cât se poate de sincer, ăsta-i răspunsul, a mai spus Andreea Esca.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!