Andreea Bănică a spus adevărul despre operațiile estetice: „Vreau să definim acest concept”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 20 septembrie 2018, 17:51
Andreea Bănică s-a săturat să tot fie întrebată dacă are sau nu operații estetice și care este numărul acestora, prin urmare artista a decis să vorbească public și cu sinceritate despre acest subiect.

Andreea Bănică, în vârstă de 40 de ani, a spus adevătul într-o postare de pe blogul său personal: „Am primit sute de întrebări și nu am putut răspunde la toate, normal, dar vreau să vă dau răspunsul aici la una dintre întrebările care s-au repetat cel mai des: ce operații estetice am? Am patru operații: două cezariene, apendicita și o operație la degetul mic de la mână.
Nu am nicio operație estetică! Ca să clarificăm acest lucru o să vreau să și definim acest concept. Operație estetică înseamnă o procedură care presupune reconstrucția sau modificarea aspectului sau formei unei părți a corpului. Vă se pare că vedeți ceva de genul la mine? 

Andreea Banica operatii estestice

Nu judec persoanele care apelează la așa ceva, fiecare face ce vrea cu corpul lui. Pur și simplu eu nu am avut nevoie, nu a fost cazul… Mi s-a recomandat într-adevăr o operație pentru deviația de sept, dar sunt fricoasă și nu am curaj că o fac. Operațiile estetice nu sunt ceva rușinos, Doamnne ferește, sunt oameni care au suferit accidente și sunt nevoiță să le facă. Nu sunt ceva nici de ascuns, nici pe care poți să le ascunzi, că se văd de la o poștă. dacă aș avea vreo operație aș fi foarte onestă, aș recunoaște, dar pur și simplu nu e cazul și mă deranjează să se spună lucruri care nu sunt adevărate. Eu am fost mereu o persoană sinceră, prea sinceră poate. dacă aș face ceva aș povesti fără nicio problemă, aș împărtăși experiența. Sunt foarte asumată și încerc pe cât posibil să rămân o persoană deschisă, care nu are lucruri de acsuns, așa cum fost și până acum”, – a explicat Andreea Bănică.

Andreea Banica si familia

Andreea Bănică este căsătorită cu Lucian Mitrea, cel care îi este și impresar, și au împreună doi copii, o fetiță pe nume Sofia, în vârstă de 9 ani, și un băiețel, Noah, care în noiembrie va împlini 2 ani.

Citește și – Diana Dumitrescu a făcut dezvăluiri despre nunta secretă: “Nu mă aşteptam să fie atât de greu a două oară”

Citește și – Andreea Esca a fost decorată de ambasadoarea Franței. Ce distincție a primit

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro