Andra are emisiune la Antena 1

De Cristina Popa pe

Se pare că zvonurile care circulau în presă în urmă cu două săptămâni conform cărora Andra ar fi semnat un contract cu Antena 1, au fost fondate. În doar câteva zile…
… noua achiziţie a postului de televiziune va lăsa copiii „Singuri cu vedeta”.

Săptămânal, fosta amfitrioană a emisiunii „O-la-la” (Pro TV) va fi gazda unui nou show de tip reallity, de data aceasta, la Antena 1, show care va pune vedetele în ipostaza de baby sitter.

Pentru  o zi întreagă, două vedete se vor transforma în dădace şi vor face faţă sau nu asaltului de copiii hiper-activi, gata oricând să sparga zidul dintre viaţa de vedetă si cea obişnuită.

Show-ul va beneficia şi de un juriu format chiar din familiile copiilor pe care trebuie supravegheaţi care vor evalua vedetelor-dădacă, însă în final, cei mici vor desemna vedeta câştigătoare şi îi vor oferi un trofeu simbolic. Tot ei vor fi cei care vor pedepsi vedeta care nu s-a descurcat, supunând-o la o probă pe care ei o consideră potrivită.

Andra va avea rolul de a modera discuţiile din platou şi îi va ajuta pe parinţii copiilor să evalueze prestaţia vedetelor, cum reuşesc să rezolve situaţii dificile şi să răspundă întrebărilor copiilor.

Prima ediţie a emisiunii „Singur cu vedeta” va fi difuzată luni, 22 martie, la ora 22:00, la Antena 1.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro