Anca Serea, gafă în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce a spus în direct soția lui Adi Sînă

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 13 iulie 2022, 18:14

Anca Serea (41 de ani) a făcut o gafă în timpul unei emisiuni televizate.

Ea și soțul ei, Adi Sînă (44 de ani) au fost invitați în emisiunea “La Măruță”, difuzată la Pro TV. Cătălin Măruță a discutat cu ei, printre altele, și despre cum e viața lor de cuplu. Întrebați care este data la care s-au căsătorit, Anca Serea a nimerit luna, dar nu și-a putut aduce aminte ziua exacta și a spus o altă dată.

“Cred că în noiembrie, pe 18” – i-a răspuns Anca Serea lui Măruță, iar apoi a intervenit rapid Adi Sînă care a oferit informațiile corecte: „Nu. În noiembrie, dar nu pe 18. Pe 6 am avut cununie și pe 8  am avut nunta. Datele importante, care chiar contează în viața mea, rămân veșnic întipărite”.

Anca Serea, gafă în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce a spus în direct soția lui Adi Sînă

Anca și Adi sunt împreună de 11 ani și s-au căsătorit în 2015. Ei au doi băieți și două fete – Noah, Ava, Moise și Leah. Din fosta căsătorie cu omul de afaceri Filip Poplingher, prezentatoarea de televiziune mai are doi copii, pe David și pe Sara.

Anca dezvăluia în urmă cu câteva luni că nu își mai dorește copii, simțindu-se împlinită acum, dar și copleșită de viața dificilă pe care o are cu cei șase urmași.

Pentru mine este normalitatea mea de zi cu zi. Chiar cred că sunt o mămică norocoasă, pentru că mi-a dat Dumnezeu șase copii frumoși și sănătoși și sunt recunoscătoare, chiar dacă am multe momente în care sunt depășită, la propriu, și sunt foarte obosită. Mă uit în ochii lor și nu pot să spun că sunt supărată, nervoasă sau nemulțumită, pentru că ei sunt darul de la Dumnezeu, mi i-am dorit foarte mult și îmi găsesc toate resursele și toată energia pur și simplu fiind un părinte implicat, stând tot timpul cu ei, făcând lucruri bune în viața lor, educându-i, învățându-i. E o provocare întreagă. În fiecare zi e o provocare – a mărturisit Anca Serea, pentru wowbiz.ro.

Citeşte şi: Doinița Oancea, fără pic de machiaj în mediul online. Actrița le-a arătat tuturor cum arată dimineața, la trezire

Citeşte şi: Anamaria Prodan, noi amenințări dure la adresa lui Laurențiu Reghecampf. „Este pușcărie multă!”

Citeşte şi: Povestea femeii care a ajuns să câștige 760 mii de dolari anual lucrând doar 10 ore pe săptămână

Citeşte şi: Ce onorariu are Elena Gheorghe la concerte și petreceri private

Pe de cealaltă parte, Adi Sînă își dorește și copilul cu numărul șapte, însă Anca spune că pentru ea ar fi foarte greu din punct de vedere psihic să mai aducă pe lume un alt copilaș.

Adi își dorește foarte mult încă un copilaș. Pentru mine, în momentul ăsta este suficient, pentru că trăim niște vremuri mai atipice și cu încărcătură energetică deosebită și nu aș spune una pozitivă, ci una negativă. Mi se pare așa o mare loterie să mai aduci un copil pe lumea de astăzi. Dacă aș fi însărcinată, ar fi foarte greu mental. E o nesiguranță care plutește în ultimii doi ani asupra noastră – a adăugat Anca.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!