Anca Serea, despre exigențele lui Adi Sînă din dormitor: „Se mai întâmplă, dar lui nu-i place!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 21 noiembrie 2022, 12:00

Anca Serea a dezvăluit care sunt tabieturile de seară ale soțului ei, Adi Sînă. Fostul membru al trupei Akcent este o fire foarte disciplinată și are anumite obiceiuri la care nu renunță niciodată în dormitor.

Anca Serea (41 de ani) și Adi Sînă (44 de ani) sunt căsătoriți din 2015 și au șase copii – din relația lor, doi băieți și două fete –  Noah, Ava, Moise și Leah, iar Anca mai are din fosta căsnicie cu Filip Poplingher alți doi copii – David și Sara.

Anca Serea dezvăluie secrete din dormitor: „Adi are ritualul lui”

Anca a dezvăluit că soțul ei nu se poate odihni dacă nu doarme pe partea dreaptă a patului și dacă lenjeria nu este apretată și întinsă la perfecție pe pat. De asemenea, în camera în care artistul doarme trebuie să fie întuneric, nicio lumină de afară să nu pătrundă în încăpere pentru că altfel somnul cântărețului este bruiat. În plus, Adi preferă să doarmă fără copii în pat, chiar dacă, uneori, ei mai vin să se cuibărească între el și Anca pe timpul nopții.

Adi doarme doar pe partea dreaptă a patului, iar eu pe partea stângă! Are ritualul lui. Lenjeria la el trebuie să fie la linie, apretată toată, nici o cută, nimic șifonat! Altfel, el nu poate să doarmă!

La fel draperiile de la ferestre, trase toate la linie, ca nu care cumva să intre o rază de lumină dimineața că, gata, i-ai stricat somnul și ziua. E adevărat că se mai întâmplă uneori să mai dormim cu doi copii între noi, dar lui nu-i place asta! E disciplinat din cale afară! – a dezvăluit Anca Serea, pentru Click!.

Anca Serea, despre exigențele lui Adi Sînă din dormitor: "Se mai întâmplă, dar lui nu-i place!"

Citeşte şi: Anca Serea a ajuns la psiholog. „A fost decizia mea!” Ce se întâmplă cu vedeta

Citeşte şi: Anca Serea și Adi Sînă, despre problemele de cuplu. „Ajungem la concluzii că nu ne potrivim, că divorțăm…”

Citeşte şi: Anca Serea, gafă în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce a spus în direct soția lui Adi Sînă

Citeşte şi: Adi Sînă își mai dorește un copil, Anca Serea nu: „Pentru mine e suficient”

Anca Serea, Adi Sînă și momentele tensionate de cuplu

Cei doi formează una dintre cele ai frumoase și închegate familii din showbizul românesc, dar acest lucru nu garantează o relație lipsită complet de situații conflictuale. De-a lungul anilor, Anca și Adi au trecut prin diverse momente tensionate, însă dragostea dintre ei este mai presus ca orice ceartă și îi face să treacă ușor peste clipele delicate din relație.

Momentele cele mai neplăcute sunt când eu și Adi ne certăm grav și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim, că divorțăm etc. Dar ne iubim atât de mult încât realizăm, chiar dacă ne certăm foarte tare, că nu putem face asta. E nevoie de tact. De-aia suntem o familie, să înțelegem că suntem fiecare cu direcțiile noastre, cu atribuțiile noastre – a declarat Anca Serea, pentru okmagazine.ro.

Anca Serea, despre exigențele lui Adi Sînă din dormitor: "Se mai întâmplă, dar lui nu-i place!"

„Orice lucru important în viață necesită timp!”

Anca a mai precizat că nu i-a reproșat niciodată artistului că are, uneori, perioade încărcate când lipsește mult de acasă pentru a concerta. Iar pentru a menține armonia în relație, Anca și Adi încearcă să găsească timp și doar pentru ei doi.

N-am intenționat niciodată să-i reproșez că pleacă în turneu, că stă mai puțin cu copiii. Avem grijă să avem și momentele noastre în doi, de cuplu. Mergem la hotel, facem genul ăsta de escapade. Am învățat că orice lucru important în viață necesită timp: și relația de iubire, și proiectele profesionale – a adăugat soția lui Adi Sînă.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!