Anca Serea a ajuns la psiholog. „A fost decizia mea!” Ce se întâmplă cu vedeta

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 iulie 2022, 10:32

Anca Serea (41 de ani) a ajuns la cabinetul psihologului. Soția lui Adi Sînă este mama a șase copii – Noah, Ava, Moise și Leah, cu artistul și alți doi copii, David și Sara, din fosta căsătorie cu omul de afaceri Filip Poplingher.

Provocările prin care trece ca mamă au făcut-o să aibă nevoie de ajutorul unui psiholog, iar totul a început odată cu plecarea fiului cel mare, David, la facultate în Olanda. Despărțirea temporară de David a fost destul de dificilă, iar Anca spune că după plecarea tânărului, s-a confruntat cu diverse dificultăți pe plan psihic.

El studiază Filosofia la una dintre cele mai celebre universități din Olanda, de fapt una dintre cele mai celebre din Europa. A fost alegerea lui, noi l-am încurajat foarte mult, deși el a studiat matematică – informatică. În clasa a XII-a s-a decis să meargă să facă Filosofie și avem o relație foarte bună, eu îl apreciez foarte mult, sunt genul de mamă care-mi respect copiii foarte mult și cred că asta se vede în relația pe care o am cu ei – a dezvăluit Anca Serea, potrivit impact.ro.

 Ideea de a merge la un specialist pentru ajutor a fost chiar a Ancăi, ea confruntându-se cu o situație extrem de dificilă din punct de vedere emoțional.

Anca Serea a ajuns la psiholog. "A fost decizia mea!" Ce se întâmplă cu vedetaIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

A fost ideea mea să mergem la psiholog, pentru că în vara aceea aproape nu am dormit deloc și aveam tot felul de coșmaruri, îmi făceam tot felul de scenarii din astea stupide. Hai să mergem să ne ajute cineva care e foarte bun! – a adăugat vedeta.

Citeşte și: Dan Capatos, mesaj tranșant pentru George Buhnici. „E halucinant!”

Citeşte şi: Alexandra Duli de la Survivor România 2022, într-o ipostază provocatoare pe Instagram. Cum s-a fotografiat tânăra

Citeşte şi: Fiul Amnei, diagnosticat cu o boală cronică din cauza unui aliment adorat de toți copiii. „Nu înțelegeam ce se întâmplă!”

Citeşte şi: Monica Tatoiu, despre scandalul stârnit de George Buhnici. „Soția lui ar fi trebuit să fie exponentul femeilor jignite!”

Anca Serea mai are și alte probleme pe lângă insomnii și sterile de anxietate. Vedeta suferă de anemie ferirpivă, o afecțiune apărută din cauza carenței fierului din organism.

Medicii s-au speriat foarte tare, mi s-a spus că rezervele mele de fier din organism erau la zero. Nu mai respiram corect, nu mai aveam putere să fac nimic, nu mai vedeam bine, nu mai aveam poftă de mâncare. Aveam momente în care oboseam foarte tare și aveam dificultăți în respirație – a dezvăluit Anca Serea, în urmă cu câteva luni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!