Fiul Amnei, diagnosticat cu o boală cronică din cauza unui aliment adorat de toți copiii. „Nu înțelegeam ce se întâmplă!”

De Unica.ro, pe

Amna (38 de ani) a vorbit în cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță despre cum a descoperit afecțiunea de care suferă fiul său, David (7 ani). Băiatul cântăreței obișnuia să răcească des, foarte puternic, iar în urma investigațiilor medicale amănunțite, medicii au descoperit că are astm. Amna spune că boala copilului s-a dezvoltat pe baza unor alergii. Mai exact, micuțul are intoleranță la ciocolată, însă până să afle acest lucru, micul dejun zilnic al lui David era compus din cereale cu ciocolată.

Ne-am întors din Turcia. Am descoperit cu astm pe bază de alergii care nu ne dădea pace și nu înțelegeam ce se întâmplă. Am făcut niște investigații și în țară. El de-a lungul anilor răcea foarte puternic și nu înțelegeam de ce…

I s-a activat acest astm pe bază de alergii, dar era alergic la ciocolată. Dimineața mânca cereale cu ciocolata, mânca foarte des ciocolată – i-a povestit Amna lui Măruță.

Citeşte şi: Lorena Buhnici, despre declarațiile soțului legate de aspectul fizic al fetelor de la mare: „Când spun medicii, nu mai criticăm!”

Citeşte şi: Dan Capatos, mesaj tranșant pentru George Buhnici. „E halucinant!”

Citeşte şi: Tatăl lui Elon Musk a recunoscut că are un copil cu fiica lui vitregă. „Suntem pe Pământ pentru a ne reproduce!”

Citeşte şi: Andi Moisescu și Olivia Steer, apariție rară în public. Cum s-au afișat cei doi

Amna, diagnosticată greșit cu o boală incurabilă

În urmă cu  12 ani, în 2010, Amna a primit un diagnostic greșit din partea unui medic și s-a tratat pentru o boală inexistentă timp de un an.

Am fost diagnosticată greșit cu o boală incurabilă. Timp de un an de zile am trăit cu acea boală și cu tratamentul pentru acea boală. Am spus că-mi dau demisia, am și făcut asta. Acea doctoriță punea diagnostice greșit, după ureche. Am plecat în Austria, mi-am reverificat tratamentul și era totul în regulă. Boala nu exista! Am ajuns la un profesor din București, cu care am și născut, și dânsul mi-a spus că nu am absolut nimic. Perioada aia de un an a făcut ca din mine să iasă dorința aia nebună de a reuși cu muzica. Am renunțat la mașină, mi-am cumpărat piesa și am zis că atât cât am de trăit, eu vreau să cânt, dar repet, eu nu aveam nimic – povestea Amna, în urmă cu câteva luni, în emisiunea “Neața cu Răzvan și Dani”.

Amna și fostul partener de viață, tatăl lui David, au divorțat după un mariaj de 9 ani. Cei doi se cunoșteau din 2010. Divorțul a fost dureros pentru solistă, însă acum a trecut peste el și nu se mai gândește la trecut.

Fiul Amnei, diagnosticat cu o boală cronică din cauza unui aliment adorat de toți copiii. "Nu înțelegeam ce se întâmplă!"

Am reușit să trec peste doliul ăsta (n.r. – divorț). Am reușit și sunt bine acum. (…) Mi-am demonstrat mie că se poate. Umăr la umăr cu cei dragi, am văzut că orice este posibil dacă vrei. (…) Când iubești cu adevărat nu ai cum să îți refaci viața imediat. Nu poți să te pui pe picioare imediat, dar acum se poate. Nu mă mai gândesc la trecut. Sunt deschisă la tot ce este nou – a mai spus Amna.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!