Andi Moisescu și Olivia Steer, apariție rară în public. Cum s-au afișat cei doi

De Unica.ro, pe

Andi Moisescu (49 de ani) și Olivia Steer (46 de ani) și-au surprins fanii din mediul online după ce au postat o fotografie într-o ipostază în care nu-i vedem prea des. Cei doi au ieșit sâmbătă seara în oraș, la o cină romantică, și s-au fotografiat împreună, îmbrăcați elegant.

Olivia Steer a atras atenția internauților prin silueta de invidiat pe care o are.  Pentru momentul respectiv Olivia a ales să poarte un costum alb, format dintr-o pereche de pantaloni scurți și sacou, cu o bluză neagră, o pereche de pantofi cu toc, negri și o gentuță de mână, neagră și ea. Andi Moisescu și-a asortat ținuta cu a soției, alegând tot un costum alb și o cămașă roz.

Incredibil: soțul meu și-a scos, în seara asta, iubita în oraș! – a scris Olivia Steer în dreptul postării.

Cei care le urmăresc activitatea în mediul online au fost impresionați de cât de bine arată soția lui Andi Moisescu.

Andi Moisescu și Olivia Steer, apariție rară împreună, în public. Cum s-au afișat cei doi

Wow! Arată senzațional iubita! …seară minunată!

Superbi sunteți amândoi! Seară frumoasă să aveți!

Oamenii încep să iasă din ceața și să te vada cu ochi noi, cei corecți… Renaști în opinia publica, Olivia. Era și cazul…

Așa face un soț neaoș, isteț își pune in valoare soția și astfel crează armonia în familie! Cineva va fi fericit după ieseala!? Felicitări! Respect!

Sunteți frumoși amândoi. Eu sunt în strainătate de 20 de ani și e atât de plăcut să văd persoane care îmi încălzeau zilele în țară.

Sunteti minunați!

Ce pereche frumoasă!

Așa da iubită! – sunt câteva dintre mesajele fanilor pentru Andi și Olivia.

Andi Moisescu și Olivia Steer sunt căsătoriți din 2004. Ei au împreună doi copii – Luca (12 ani) și David (14 ani).

Citeşte şi: Inna, fotografii incendiare pe Instgram, de peste 90 mii de aprecieri. Artista a fost în vacanță în Turcia

Citeşte şi: Transformările prin care au trecut fostele soții ale lui Cristi Borcea. Mihaela Borcea și Alina Vidican sunt astăzi de nerecunoscut

Citeşte şi: Cum arată și ce vârstă are soția lui George Buhnici

Citeşte şi: Andreea Marin, criticată după ce s-a afișat în costum de baie în mediul online. „Te știam o femeie decentă!”

Din ce făcea Andi Moisescu bani înainte să devină celebru?

Andi Moisescu se poate lăuda astăzi cu o carieră de succes în televiziune. Dar înainte de a ajunge în industria media, a fost o perioadă în care Andi și-a câștigat banii lucrând ca vânzător de ziare.

Am intrat în 1990 în radio dintr-o nebunie. Vindeam ziare la metrou, cam asta era tot ceea ce dețineam până atunci, abilitatea de a vinde ziare la metrou la Piața Romană. Asta știam clar că funcționa pentru că avusesem succes și câștigasem niște bani buni, la prima vânzare… la vremea respectivă.

În timp ce vindeam ziare am auzit anunț de concurs de dj la un post de radio. Era primul post de radio apărut atunci, și mai eram cu încă un coleg de bancă, și el vindea ziare lângă mine – și mi-a zis “De ce nu te duci? Că tu tot pui muzică la toate petrecerile noastre”. Și m-am dus. A doua zi de dimineață i-am zis: “Bine, fii atent, eu nu vin mâine să vând” – vindeam săptămânal, deci nu era o problemă dacă nu vindeam într-o zi – și m-am dus la concurs”, a mărturisit Andi Moisescu, acum câteva luni, potrivit ciao.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!