Cum arată și ce vârstă are soția lui George Buhnici

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 18 iulie 2022, 13:56

George Buhnici (41 de ani) a devenit subiectul unor intrigi în mediul online după ce a făcut câteva delcarații neașteptate la emisiunea XNS, moderată de Dan Capatos.

Fostul prezentator de televiziune a comentat aspectul fizic la fetelor pe care le vede pe plajă, spunând că est se simte norocos pentru că are o soție care arată “ca o minoră”.

Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici.Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor!

Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală (…) Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâ*e și la bu*i? Aia vreau să văd la mare! (…) Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai? – a transmis Buhnici.

Soția vedetei de televiziune, Lorena Buhnici, are vârsta de 40 de ani, s-a născut în Ploiești. George și Lorena sunt căsătoriți de 12 ani și au împreună o fiică, Ariana Maria, care în luna august va împlini 10 ani. Soția lui George Buhnici lucrează de la vârsta de 18 ani.

Cum arată și ce vârstă are soția lui George BuhniciIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

M-am angajat la 18 ani, ce a pornit de la o practică peste vară (am terminat SNSPA – Comunicare și Relaţii Publice, specializare Marketing Politic), la revista auto a Registrului Auto Român.

După trei luni m-au angajat şi am rămas acolo încă 12 ani, în care am fost redactor, secretar general de redacţie, redactor-șef adjunct şi redactor-şef. Apoi am fost Purtător de cuvânt – Registrul Auto Român (pe toată țara – 42 de filiale), Şef Birou Presă RAR, după care am plecat patru ani de zile în Ministerul Transporturilor – Consilier de Imagine pentru un Secretar de Stat. Am studiat şi un master la IDR (Insitutul Diplomatic Român – Relaţii Internaţionale şi Protocol), care m-a ajutat enorm în cariera mea diplomatică.

Citeşte şi: Inna, fotografii incendiare pe Instgram, de peste 90 mii de aprecieri. Artista a fost în vacanță în Turcia

Citeşte şi: Transformările prin care au trecut fostele soții ale lui Cristi Borcea. Mihaela Borcea și Alina Vidican sunt astăzi de nerecunoscut

Citeşte şi: Tatăl lui Elon Musk a recunoscut că are un copil cu fiica lui vitregă. „Suntem pe Pământ pentru a ne reproduce!”

Citeşte şi: Cum și-a surprins Leonard Miron iubitul de ziua lui. „Omul ăsta merită!”

Acolo am învăţat cam tot ceea ce aplic astăzi în proiectele mele. După toţi aceşti ani plini de muncă am ajuns la burnout. Şi am făcut o schimbare majoră. Am ajuns la digital. – a povestit Lorena Buhnici, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!