Lorena Buhnici, despre declarațiile soțului legate de aspectul fizic al fetelor de la mare: „Când spun medicii, nu mai criticăm!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 19 iulie 2022, 10:10

Lorena Buhnici, soția vloggerului și vedetei de televiziune George Buhnici, a făcut primele declarații cu privire la cel mai recent scandal în care soțul ei e protagonist. Amintim că la începutul săptămânii, George Buhnici a intrat în atenția presei mondene după ce a făcut o serie de declarații cu privire la aspectul fizic al femeilor care se etalează în costume de baie pe litoral, spunând că el nu vrea să vadă femei cu “celulită și vergeturi” când merge la mare și că este norocos că partenera lui de viață arată “ca o minoră”.

Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală (…) Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâ*e și la bu*i? Aia vreau să văd la mare! (…) Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai? – a spus Buhnici.

Ulterior, vloggerul a mai făcut o serie de declarații prin care a subliniat că tot ceea ce a spus legat de celulita și vergeturile fetelor de pe plajă este doar o expunere a realității:

O persoană obeză nu alege să fie obeză, dar e treaba noastră ca societate să încurajăm, să motivăm și să punem presiune pentru ca o problemă de sănătate publică să nu devină noua normalitate. Da, am spus că fetele ar trebui să mai treacă pe la sală. Am spus-o pe un ton sarcastic, cu ironie, pentru un show de TV și a deranjat. Dar e adevărat.

Citeşte şi: Cum arată și ce vârstă are soția lui George Buhnici

Citeşte şi: Cum a slăbit Emilia Ghinescu 10 kilograme în două luni fără dietă sau intervenții chirurgicale. „Am reușit să ajung la 49 de kg”

Citeşte şi: Andi Moisescu și Olivia Steer, apariție rară în public. Cum s-au afișat cei doi

Citeşte şi: Andreea Marin, criticată după ce s-a afișat în costum de baie în mediul online. „Te știam o femeie decentă!”

Lorena, soția lui Buhnici, a avut și ea o reacție legată de declarațiile fostului journalist de la Pro TV, încercând să aplaneze valurile de furie apărute în mediul online.

Lorena Buhnici, despre declarațiile soțului legate de aspectul fizic al fetelor de la mare: "Când spun medicii, nu mai criticăm!"

Un interviu în care informația clară a fost scoasă din context a dus la „priceperea” unor oameni de a ataca și de a arăta cu degetul. Da, avem un număr mare de obezi (copii și adolescenți) în țara asta și cineva (soțul meu) a spus-o mai direct… la televizor.

Când spun medicii, nu mai facem postări în social media și nici nu mai criticăm. De fapt, nici nu auzim! Cât despre ideea de misogin… cred că mulți nu au aflat definiția corectă. Las un link către… subiectul corect… ca să puteți dormi liniștite/liniștiți la noapte – a transmis Lorena, în mediul online.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!