Alexandra Duli de la Survivor România 2022, într-o ipostază provocatoare pe Instagram. Cum s-a fotografiat tânăra

De Unica.ro, pe

Alexandra Duli, fosta concurentă la Survivor România 2022, s-a fotografiat într-o ipostază extrem de provocatoare și a postat poza pe conturile ei de socializare. Tânăra s-a dus la o un centru SPA din București și s-a fotografiat lângă un palmier, îmbrăcată extrem de sexy, doar cu o pereche de bikini și o rochiță din plasă, transparentă, care i-a lăsat sânii goi la vedere.

„Știu că vei face zoom…” – a scris Duli, în dreptul fotografiei care a adunat rapid peste 2 mii de aprecieri din partea internauților.

Vezi cum arată Alexandra Duli în poza fierbinte posttaă pe Instagram în galeria foto de mai jos.

Alexandra Duli de la Survivor România 2022, într-o ipostază provocatoare pe Instagram. Cum s-a fotografiat tânăra

Alexandra Duli a participat la Survivor România 2022 pentru a le demonstra oamenilor că nu trebuie să fii sportiv de performață pentru a depășii obsctacolele competiției.

Eu am venit aici să vă arăt că nu trebuie să fii sportivă ca să câștigi Survivor 2022. – spunea Alexandra la începutul show-ului.


Citeşte şi: Lorena Buhnici, despre declarațiile soțului legate de aspectul fizic al fetelor de la mare: „Când spun medicii, nu mai criticăm!”

Citeşte şi: Dan Capatos, mesaj tranșant pentru George Buhnici. „E halucinant!”

Citeşte şi: Monica Tatoiu, despre scandalul stârnit de George Buhnici. „Soția lui ar fi trebuit să fie exponentul femeilor jignite!”

Citeşte şi: Fiul Amnei, diagnosticat cu o boală cronică din cauza unui aliment adorat de toți copiii. „Nu înțelegeam ce se întâmplă!”

O bună perioadă de timp s-a zvonit că între ea și co-echipierul ei, Alex Delea, s-ar fi înfiripat o poveste de dragoste.

Ultimele nopți… mi-am găsit și eu o pernă mai comodă decât rucsacul. Îl am pe Alex lângă mine, o am și pe Elena, să nu uităm. Dar, nu știu… Eu cu Alex ne-am găsit unul lângă altul și dormim destul de bine – relata tânăra, în urmă cu câteva luni.

Alexandra Duli este stabilită de mai mulți ani în Londra, Marea Britanie, unde a termiat Universitatea din Kent. Duli a avut o copilărie dificilă, din cauza problemelor cu banii care apăreau adesea.

Când eram mică nu aveam o situație așa de bună. Eram cam săraci, nu aveam mâncare. Dacă era străbunică-mea, ne dădea foarte mult din grădină de la ea. Dar, în rest, făceam foamea.

Și cred că m-am obișnuit cu foamea și, până în ziua de azi, mănânc o dată pe zi. Poate la recompense mâncam mai mult decât în viața mea reală – a povestit tânăra în emsiunea „La Măruță”.

Foto – Facebook / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!