Anca Neacșu a dezvăluit cum a început relația cu soțul său turc: „El era însurat”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 24 septembrie 2018, 16:19
Anca Neacșu, fosta componentă a trupei A.S.I.A, a vorbit despre mariajul său alături de soțul turc și a dezvăluit că acesta era însurat atunci când a cerut-o în căsătorie.

Anca Neacșu trăiește de 8 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat de origine turcă, pe nume Serkan Yaman. Artista recunoaște că după căsătorie a fost nevoită să-ți schimbe radical viața: „În acest moment viața mea este agitată, ca în ultimii 20 de ani, alerg mereu. Eu nu apuc să dorm noaptea. Seara sunt soție, mâncare, spălat, călcat, femeile trebuie să știe să facă aproximativ orice. Avem 8 ani de când suntem împreună, ne-am cunoscut în Turcia la o petrecere, s-a băgat în seamă cu mine, m-am lăsat greu așa în general, în viața. A urmat să ne scriem mesaje, e-mailuri, pentru că eram la distanță. A urmat un an de pauză, dar am reluat, a venit în România cu inelul. Eu nu eram de acord, nu m-am gândit. El era însurat, mi-a zis după vreo săptămână, are un copil. Omul chiar era nefericit. Eu îmi începusem cariera solo, eram bine. Când am primit eu telefonul că ea trimisese e-mailuri peste tot eu îmi căutam rochie de mireasă.

Mi-am schimbat viața, mi-a fost greu, la început nu aveam pe nimeni în Turcia, iar când îmi făceam o prietenă ne mutam în oraș. Între timp am început să vorbesc, acum am cetățenie, sunt turcoaică. Am făcut sacrificii mari și când mă enervez îi spun, a meritat, dacă nu plecam în Turcia sigur Dumnezeu îmi dădea altceva. Eu sunt șefa în casă. Acum îmi doresc un copil, doi, vreau să-mi cumpăr casă.”, – a mărturisit Anca Neacșu în cadrul emisiunii Răi Da’ Buni.

Citește și – Cum arăta Andreea Bălan în urmă cu 24 de ani

Citește și – Dana Războiu a ajuns să prezinte știrile după o ceartă cu Dan Negru

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!